Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

uMagacin Blog RSS Feed

29 Jun Koje su prednosti solarne ulične rasvete?
umagacin 0 4
Danas solarna energija dobija ogromnu popularnost među ljudima kao pouzdan izvor uličnog osvetljenja. Zasluge pripadaju njenim brojnim prednostima kao što su očuvanje energije, smanjeni troškovi, manje oslanjanje na mrežu, itd.Štaviše, sistemi solarne ulične rasvete rade na panelima, ugrađenim baterijama, inteligentnim senzorima i diodama koje emit..
27 Jun Da li je pametan sat štetan?
umagacin 0 7
Smart watch je revolucionarno otkriće koje nam je donelo mnogo benefita. Najveća prednost ovog uređaja je praktičnost.Danas, veliki broj modela sa velikim rasponom cena omogućava da ovaj uređaj bude dostupan svima. On će Vam izmeriti puls, otkucaje srca, pređene korake, utrošene kalorije, upozoriti na neki problem...Međutim, sve češće se postavlja ..
20 Jun WiFI kamera za kućnu bezbednost
umagacin 0 10
Vlasnici kuća sada imaju na raspolaganju veći izbor alarmnih proizvoda nego ikada ranije. I ne samo to, sistemi bežičnih kamera za kućnu bezbednost su bolji nego što su ikada bili u prošlosti.Nije bilo tako davno kada su kamere za kućni nadzor bile preskupe za većinu vlasnika kuća. Štaviše, tehnologija u prošlosti nije bila tako sjajna. Imali..
14 Jun Najbolja LED ugradna rasveta
umagacin 0 8
Ugradna rasveta je lako jedan od najpraktičnijih i najfunkcionalnijih dodataka koji možete da napravite svojoj kući ili poslovnoj zgradi. Ugradno osvetljenje — koje se često naziva nisko osvetljenje — dizajnirano je da stoji u ravni sa Vašom površinom (obično plafonom). Ova raznovrsna svetla rade praktično u svakoj prostoriji. LED ugradno osvetlje..
06 Jun Na koji način funkcionišu solarna svetla?
umagacin 0 12
Solarna svetla su, kao što naziv kaže, rasvetne jedinice koje se napajaju solarnom energijom. Koristeći ovu „zelenu“ energiju, solarna svetla se pune, a zatim emituju svetlost tokom mračnih sati. Glavne komponente su obično solarna punjiva baterija, LED svetlo i fotootpornik (koji detektuje odsustvo svetlosti). To je fotonaponski proces koji pretv..
30 May Kako osvetliti svoju baštu?
umagacin 0 14
Baštensko osvetljenje je jedan od složenijih oblika osvetljenja u Vašem dvorištu. Postoji toliko mnogo jedinstvenih i različitih načina da ih osvetlite.Spoljno osvetljenje je najinteresantnije kada se koristi u kućnom vrtu. Postoji toliko mnogo faktora koje treba uzeti u obzir da je teško znati odakle početi!Koja svetla koristiti?Ne možete koristi..
25 May Kako funkcioniše Špijunska IP kamera?
umagacin 0 28
Možda ste primetili da špijunske kamere postaju sve relevantnije u našem svakodnevnom životu. Videćete ih ispred svog omiljenog pozorišta, na ulazu u svoju poslovnu zgradu i pored ulaznih vrata kuće Vašeg komšije. Možda ste čak instalirali nekoliko sigurnosnih kamera unutar i izvan svog doma.Ako ranije niste koristili sigurnosne kamere, mogli bis..
19 May Da li treba da nabavite robot usisivač?
umagacin 0 20
Vlasništvo nad robotskim usisivačima za podove polako raste otkako su prvi robotski usisivači pušteni na tržište početkom veka. Sada se širom sveta prodaju milioni jedinica i trend će se nastaviti sa razvojem tehnologije.Najnoviji robotski usisivači su znatno poboljšani u odnosu na prva izdanja popularnih brendova pružajući veću snagu čišćenja,..
09 May Prednosti posedovanja pametnog sata
umagacin 0 18
Pametni satovi brzo zamenjuju tradicionalne satove, i to veoma brzim tempom. Međutim, mnogi ljudi su i dalje zbunjeni oko toga da li je to isplativa investicija ili bacanje novca? Najubedljivija prednost pametnog sata su brojni načini na koje može poboljšati Vaš životni stil. Danas većina modela ima čak i unapred opremljene režime vežbanja kao što..
28 Apr Pametni sat i njegove funkcije
umagacin 0 23
Obaveštenja:Kada govorimo o obaveštenjima, ova funkcija je nešto što jednostavno ne možete propustiti na listi prednosti pametnog sata. Pametni sat na ruci Vam omogućava da brže vidite obaveštenja. Dolazna obaveštenja iz kalendara, pozivi, obaveštenja putem email-a, poruke i obaveštenja o novostima postaju mnogo lakša za praćenje. To nije sve; mo..
20 Apr Najvažnije karakteristike unutrašnje sigurnosne kamere
umagacin 0 42
Dobra slika: Nema smisla stavljati kameru u svoj dom ako je snimak zrnast ili mutan. Potražite barem punu rezoluciju visoke definicije (HD) (koja se takođe naziva 1080p ili senzor od 2 megapiksela) i mogućnost preno sa uživo na pametni telefon ili računar. Snimanje/upozorenja aktivirano pokretom: Unutrašnje kamere se mogu podesiti da snimaju nepre..
18 Apr Kako odabrati dobar pametni sat?
umagacin 0 23
Ako razmišljate o nabavci pametnog sata, možda ste već primetili ogromnu količinu dostupnih opcija – svaka se veoma razlikuje jedna od druge. Da li idete sa velikim brendom ili birate po funkcionalnosti? Da bismo Vam olakšali, evo nekoliko stvari kojih bi trebalo da budete svesni pre kupovine pametnog sata.Kapacitet baterijeNe želite da Vam bateri..
Prikaz 1 - 12 od 17 (2 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti