Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Podne LED lampe

Podne LED lampe Cena

Podne LED lampe su savšeni uređaji za spoljno osvetljenje poput bašti, bazena, dvorišta i slično.

Sve podne LED lampe imaju ugrađeni upravljač konstantne struje. Otporne su na vodu i prašinu, imaju dug životni vek i savršene performanse. Podne LED lampe su napravljene od aluminijuma i nerđajućeg čelika što njihov kvalitet podiže na zavidan nivo.

Moderne Podne LED lampe Prodaja

LED podne lampe nude izdržljivost i efikasnost. LED podne lampe ne samo da dopunjuju Vaše osnovno osvetljenje, već se mogu savršeno uklopiti da poboljšaju i osvetle Vaš enterijer.

Stvorite opuštajuću atmosferu uz suptilno svetlo.

LED podna lampa 5W
-41 %
Model: LPLLR5
Ugradeni upravljač konstantne struje, dug životni vek i stabilne performanse.  Otporno na vodu i prašinu.  Savršeno za spoljno osvetljenje kao što su dvorišta, bašte, bazeni... LED Podna/vodotporna lampa ..
2,090 RSD 3,553 RSD
sa PDV-om:2,090 RSD
Plava LED podna lampa 1W Plava LED podna lampa 1W
-45 %
Model: PLPLLR1
Ugrađeni upravljač konstantne struje, dug životni vek i stabilne performanse. Otporan na vodu i prašinu. Savršeno za spoljno osvetljenje kao što su dvorišta, bašte, bazeni, itd.LED tip: LED Podna/vodotporna lampaPotrošnja električne energije: 1WVeličina: 40cm x 3.2cm x 10.4cm x 40cm..
999 RSD 1,828 RSD
sa PDV-om:999 RSD
Plava LED podna lampa 3W Plava LED podna lampa 3W
-45 %
Model: PLPLLR3
Ugrađeni upravljač konstantne struje, dug životni vek i stabilne performanse. Otporan na vodu i prašinu. Savršeno za spoljno osvetljenje kao što su dvorišta, bašte, bazeni, itd.LED tip: LED Podna/vodotporna lampaPotrošnja električne energije: 3WVeličina: 170mm x 155mm x 130mm x 50mm..
999 RSD 1,828 RSD
sa PDV-om:999 RSD
Prikaz 1 - 3 od 3 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti