Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Video nadzor WiFi kamere

Video nadzor WiFi kamere

Prednosti WiFi sigurnosne kamere:

  • Jednostavan za instalaciju, upravljanje, rad.
  • Može imati napredne funkcije.
  • Pristupite snimcima sa bilo kog mesta!
  • Nema žica znači da nema lake mete za provalnike.

Najveća prednost bežičnih sigurnosnih kamera je njihova jednostavna instalacija i pristup snimcima preko interneta. Ove dve stvari su velike prodajne tačke za većinu korisnika. Možda ćete morati da ih montirate na zid ili plafon, ali za to je potrebno malo bušenja i spremni ste.

WiFi HD 1080P inteligentna video kamera WiFi HD 1080P inteligentna video kamera
Super cena -41 %
Model: WFHKIVN
Wifi, HD 1080p, inteligentna video kamera sa modom snimanja danju i noću.Pokretna levo/desno/gore/dole. Kamera se sama okreće kada detektuje pokretu u svom vidnom polju, prati kretanje, snima sve vreme i  šalje na Vaš smart telefon.Sa ugradnjom memorijske kartice, video ostaje sačuvan na samoj ..
2,990 RSD 5,090 RSD
sa PDV-om:2,990 RSD
Model: 2310
Ova WiFi HD Bebi Kamera je dizajnirana da Vam pomogne da Vaše mališane uvek držite pod budnim okom. Sa ugrađenim mikrofonom i zvučnikom i sa dvosmernim govornim interfonom, omogućava Vam da komunicirate preko ove kamere.Pored toga, ova kamera se može rotirati horizontalno 350 stepeni i 100 stepeni v..
6,960 RSD 7,799 RSD
sa PDV-om:6,960 RSD
Model: 3253
Ova WiFi sigurnosna kamera opremljena je aktivnim zastrašivačima, uključujući alarm sirene sa osvetljavajućim ugrađenim svetlom koje se može pokrenuti ručno ili detekcijom pokreta za plašenje potencijalnih kriminalaca.Automatsko praćenje i otkrivanje ljudiFunkcija automatskog praćenja može..
5,970 RSD 6,690 RSD
sa PDV-om:5,970 RSD
WiFi panoramska kamera 360 stepeni skrivena u sijalici WiFi panoramska kamera 360 stepeni skrivena u sijalici
Hot -42 %
Model: WFPKSVN
Bez obzira na to gde ste, možete daljinski da proverite svoje kućno stanje putem pametnog telefona ili tableta.Ugrađeni zvučnik i mikrofon, podržava trenutni razgovor izmedu APP-a i kraja kamere.Alarm će se aktivirati kada se detektuje pokret i obaveštenje u realnom vremenu će Vam biti poslato na te..
4,890 RSD 8,390 RSD
sa PDV-om:4,890 RSD
Prikaz 1 - 4 od 4 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti