Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Solarne LED lampe

Solarne LED lampe

Solarne LED lampe su veoma atraktivne i funkcionalne lampe čiji je izvor energije sunce što znači da ne morate da im obezbedite napajanje, niti morate brinuti da li ćete ih uključiti ili isključiti. Sve što im treba je pristup direktnoj sunčevoj svetlosti.

Solarne LED lampe možete postaviti bilo gde, pa čak i na teško dostupnim mestima bez ograničavanja mogućnosti. Pogodne su za parkinge, bašte, ulice i slične prostore kojima je potrebno ovakvo osvetljenje. Možete pogledati naše solarne LED lampe i izabrati najadekvatniju.

Solarna LED lampa T28 Solarna LED lampa T28
Super cena -66 %
Model: SLLTLR28
Savršeno i ekonomsko rešenje za osvetljenje i spoljnu sigurnost stambenih ulica, bašta, parkinga, puteva i dvorišta. Ekološki solarni reflektor sa 100% solarnog napajanja, smanjuje potrošnju goriva, eliminišući zagađenje.Ugrađena punjiva baterija puni se preko solarnog panela (kada je izložena ..
1,390 RSD 4,128 RSD
sa PDV-om:1,390 RSD
SOLARNA LED zidna lampa sa senzorom SOLARNA LED zidna lampa sa senzorom
-42 %
Model: SZLLSR1
Led solarna zidna lampa sa senzorom na pokret i senzorom dan/noć. Model sa velikom COB diodom nove generacije. Lampa se puni preko Sunčeve svetlosti i kada padne mrak automatski se pali. Senzor pokreta reaguje do 3 metra i pod uglom od 120 stepeni. Jednostavna za montazu , bez kablova, instalacija d..
1,390 RSD 2,403 RSD
sa PDV-om:1,390 RSD
Prikaz 1 - 2 od 2 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti