Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Lažne kamere

Lazne kamere za video nadzor

Lažne kamere su vrlo korisne, mnogo jeftinije od prave. Lake za instaliranje. Lažne kamere izgledaju kao prave kamere za video nadzor. Mogu biti postavljena svugde.Izuzetno korisna stvar. Štedite novac ne kupujući prave kamere za video nadzor.

Lazne kamere Cena Prodaja

Sigurnosne kamere se obično navode kao jedna od najefikasnijih sredstava za odvraćanje od provale. Kada kriminalci vide kamere na imanju, često odluče da im je bolje da krenu za drugom metom. Shvatanje ove činjenice dovelo je do tržišta lažnih sigurnosnih kamera. To su jedinice koje izgledaju kao bežični sistemi, ali ne mogu da snimaju ili prenose video.

Lažna kamera Lažna kamera
Brza isporuka -65 %
Model: LDKVN
Upečatljivo realna, dizajnira na po ugledu na Dome kamere, ova lažna kamera će zavarati bilo koga. Prvo, ova kamera je pristupačna i gotovo svako je može kupiti. Drugo, specijalno je dizajnirana i na prvi pogled liči na realnu kameru.Sa lakoćom je možete namontirati apsolutno gde god želite i to ..
1,090 RSD 3,093 RSD
sa PDV-om:1,090 RSD
Lažna kamera IR CCD Lažna kamera IR CCD
-41 %
Model: LKVRVN
Lažna kamera IR CCD izgleda 100% kao prava kamera. Imaju LED diodu koja treperi.Vrlo korisna, mnogo je jeftinija od prave. Laka za instaliranje, nisu potrebni kablovi, može biti postavljena svugde.Radi na baterije 2 AA 1.5V - Baterije NE DOLAZE UZ KAMERU !Aktivaciona LED lampicaZa unutrašn..
990 RSD 1,690 RSD
sa PDV-om:990 RSD
Lažna kamera SOLARNA za video nadzor Lažna kamera SOLARNA za video nadzor
Hot -68 %
Model: LKSVNVN
Lažna kamera SOLARNA za video nadzor + REFLEKTOR + SENZOR POKRETA Izgleda kao prava kamera za video nadzor.   Pored toga ima i reflektor COB jačine 20W, koji se pali samo noću kada ima pokreta tj. ima senzor pokreta. SOLARNO NAPAJANJE u potpunosti se napaja solarno, preko dana puni..
1,199 RSD 3,783 RSD
sa PDV-om:1,199 RSD
SOLARNA lažna kamera SOLARNA lažna kamera
Super cena -64 %
Model: LSKVN1
Lažna SOLARNA kamera za video nadzor sa dodatkom led dioda, senzorom pokreta.U paketu se nalazi i daljinski upravljač za kontrolu rada LED svetla.Realističan izgled kamere.Integrisane litijumske punjive baterije pune se preko solarne ploče.IP65 zaštita sa mogućnošću montaže i u spoljašnjim uslovi..
1,099 RSD 3,093 RSD
sa PDV-om:1,099 RSD
Lažna SOLARNA kamera
Brza isporuka -66 %
Model: LSKVN
Lažna kamera solarna 60w sa senzorom pokreta. Jednostavno uključivanje i isključivanje. U toku detekcije trepćuće LED diode plavo crveno svetle. Prilikom ulaska u vidokrug kamere pale se 2x30w reflektori...
2,090 RSD 6,198 RSD
sa PDV-om:2,090 RSD
Prikaz 1 - 5 od 5 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti