Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

WiFi tastature

WiFi tastature

WiFi tastature su savremene i neizostavne tastature za sve vrste poslova ili hobija koje obavljate kod kuće.

Standardne univerzalne WiFi tastature koje se još koriste i kao daljinski upravljači savršene su za rad na PC-u, laptop-u, tabletu, projektoru i media plejeru i namenski su dizajnirane za set-top box, Android box i Smart Tv uređaje.

Mini WiFi tastature su bežične tastature izuzetnog kvaliteta tastera I touchpad-a. Kompatibilne su sa: Android TV Box-om, Notebook-om, Tablet PC-om, kao i sa svim operativnim sistemima.

WiFi tastature su savršeno rešenje za udobnost jer daju mogućnost menjanja položaja i olakšavaju korišćenje svih savremenih uređaja prema Vašim potrebama.


Mini bezična tastatura Mini bezična tastatura
Hot -66 %
Model: MBTTIO
Mini bežična tastatura, izuzetan kvalitet, kako tastera, tako i touchpad-a!Bežična tastatura sa touch-padom i pozadinskim osvetljenjem u tri boje (menjate po želji).Napaja se punjivom baterijom koju punite pomoću micro USB kabla koji ide u kompletu.Tastatura kompatibilna sa: Android TV Box, Note..
1,390 RSD 4,128 RSD
sa PDV-om:1,390 RSD
Bezična tastatura Air Mouse Bezična tastatura Air Mouse
-34 %
Model: BTAM
Univerzalni Air Mouse - tastatura - daljinski.Može se koristiti za PC, laptop, tablet, projektor, media plejer a namenski je dizajniran za Android tv box, set- top box, Smart TV uređaje.  Poseduje žiroskop tj. senzor koji radi po 6 osa pa je odličan za igranje igrica, posebno 3D motion (ko..
1,599 RSD 2,415 RSD
sa PDV-om:1,599 RSD
Prikaz 1 - 2 od 2 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti