Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Jeftini pametni satovi

Jeftini pametni satovi

U poslednje vreme, najbolji pametni satovi na tržištu mogu da spakuju sve vrste funkcija na Vaš zglob. Praćenje fitnesa, telefonska obaveštenja, beskontaktna plaćanja i druge aplikacije su postale uobičajene u modernoj nosivoj tehnologiji. Stoga bi bilo logično pretpostaviti da će ove vrhunske karakteristike biti praćene vrhunskom cenom.

Ne nužno. Ako tražite pametni sat sa malim budžetom, postoji mnogo opcija. Uglavnom nude iste ključne karakteristike i pogodnosti.

Kada kupujete jeftine pametne satove, negde se mora uštedeti, a obično će to biti u broju ugrađenih senzora. Dobro razmislite šta želite i šta Vam je potrebno, jer su šanse da će ovo biti serija kompromisa. Da li želite da pratite Vašu kondiciju? Ako je tako, trebaće Vam NFC.

Sa većinom pametnih telefona u svetu koji koriste iOS ili Android, kompatibilnost generalno ne bi trebalo da predstavlja problem, ali za najbolje rezultate uvek pomaže da se uskladi kompanija sa kompanijom (tj. Apple satovi najbolje rade sa iPhone uređajima, a Samsung satovi vole da budu upareni sa Galaxy.)

Da bi pametni satovi ostali manji, baterija ima tendenciju da bude mala – često samo 200 mAh. Da to stavimo u perspektivu, većina pametnih telefona ima baterije od 3.000 mAh ili više.

Pametan sat GT08 Pametan sat GT08
Hot -60 %
Model: PSGT08TIO
Smart watch GT08 - telefon na ruci. Pored povezivanja sa telefonom ima svoje mesto za SIM i SD karticu kao i svoju kameru tako da može da radi i samostalno kao telefon za pozive, poruke i internet.  Aplikacije: štoperica, pedometar, kalkulator, vibracija, bluetooth, alarm, chrome, m..
1,799 RSD 4,473 RSD
sa PDV-om:1,799 RSD
Pametan sat K50 Pametan sat K50
-67 %
Model: PSK50TIO
K50 je još jedan novi pametni sat iz 2021. Koji može pratiti sportske aktivnosti i upravljati zdravstvenim statusom po niskoj ceni. To je pametni sat koji podržava Bluetooth koji ima kružni dizajn sa IPS ekranom od 1,28 inča i opremljen sa nekoliko funkcija, uključujući monitor otkucaja srca, monit..
4,590 RSD 13,799 RSD
sa PDV-om:4,590 RSD
Pametan sat T8 Pametan sat T8
-67 %
Model: PST8TIO
Sat ima slot za svoju SIM karticu, i može da radi kao telefon bez Bluetooth konekcije sa telefonom. Ovaj sat mozete da koristite za razgovore, za slanja poruka kao i sa bilo kojim drugim telefonom. Takođe poseduje ulaz za MicroSD karticu (maksimalno podrzana je 32GB ) Elegantni dizajn smart sata,..
2,290 RSD 6,888 RSD
sa PDV-om:2,290 RSD
Pametan sat Y1 Pametan sat Y1
-60 %
Model: PSY1TIO
Smart watch koji radi kao mobilni telefon samostalno bez povezivanja sa drugim telefonom, a može i da se poveže preko bluetooth sa Vašim telefonom.Sat ima svoju punjivu bateriju i uz njega dolazi USB kabal isti kao za telefone za punjenje.Sat ima slot za svoju SIM karticu, i može da radi kao telefon..
2,290 RSD 5,738 RSD
sa PDV-om:2,290 RSD
Pametni sat K60 Pametni sat K60
Hot -50 %
Model: PSK60TIO
Otprema sliku sa pozadine ekranaMonitor otkucaja srcaMonitor krvnog pritiskaMonitor kiseonika u krviMonitor spavanjaViše sportskih režimaPedometarPodsetnik za poziv ili porukuAutomatsko osvetljenje ekranaTip upozorenja: Štoperica sa vibracijamaOstale funkcije: Budilnik, Daljinski upravljač kamereJez..
4,590 RSD 9,188 RSD
sa PDV-om:4,590 RSD
Prikaz 1 - 5 od 5 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti