Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

LED sijalica protiv komaraca Cena

LED sijalica protiv komaraca Cena

Bez obzira da li ste unutra ili napolju, najbolje lampe za ubijanje komaraca (poznate i kao zamke za komarce) emituju mirise koji privlače bube koje grizu i/ili imaju UV svetlo za privlačenje i hvatanje raznih letećih insekata za krajnju efikasnost.

Kada kupujete lampu za ubijanje komaraca, imajte na umu da samo UV svetlo nije efikasan mamac za komarce, ali može pomoći u privlačenju drugih letećih insekata. Da biste posebno privukli i uhvatili komarce, potražite lampe koje emituju oktenol ili ugljen-dioksid (CO2), koji oponašaju ljudski dah i znoj - primamljivosti kojima se komarci teško odupiru.

LED sijalice ubice komaraca

Kada birate sijalicu protiv komaraca, razmislite gde će ona ići. Neke lampe su lako prenosive i dizajnirane za unutrašnju i/ili spoljašnju upotrebu, dok su druge veće i dizajnirane posebno da ponude veću pokrivenost na otvorenom.

Uzimajući sve u obzir, ovo su najbolje lampe protiv komaraca koje mogu pomoći da Vaš dom i dvorište bude bez buba.

LED sijalica protiv komaraca LED sijalica protiv komaraca
Hot -44 %
Model: LSKILRE27
LED sijalica protiv komaraca i drugih insekata je praktično neophodno sredstvo kada temperature krenu da rastu i kada se pojave komarci. Jako svetlo privlači komarce i automatski ih ubija!Ekološki uređaj koji je dizajniran tako da hvata komarce i druge insekte u zamku i ubija ih. Možete je kori..
899 RSD 1,598 RSD
sa PDV-om:899 RSD
Prikaz 1 - 1 od 1 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti