Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Bluetooth handsfree

Bluetooth handsfree

Bluetooth handsfree je savremeni uređaj koji olakšava svakodnevne akcije dok ste u automobilu. Funkcije poput primanja poziva, razgovora, puštanja muzike, punjenja telefona možete lako obavljati bez korišćenja ruku uz bluetooth handsfree i to su samo neke od funkcija u zavisnosti od modela koji izaberete.

Prema potrebama možete se odlučiti za bluetooth handsfree čašu za auto koja ima više funkcija odjednom, Dual Bluetooth auto spikerfon ili FM transmiter Bluetooth punjač, svaki model je kvalitetan i dugotrajan.


Čaša za auto - Bluetooth handsfree FM transmiter Čaša za auto - Bluetooth handsfree FM transmiter
Rasprodato -25 % 2-3 dana
Model: CABAO
FM transmiter modulator MULTIFUNKCIONALNA čaša USB, AUX, MP3, Bluetooth. Jedinstven uređaj koji u sebi objedinjuje nekoliko uređaja koji su danas neophodni u svakom automobilu.1. ulaz za upaljač2. USB ulaz za punjenje3. USB ulaz u koji možete ukljuciti vašu Flash memoriju sa muzikom i putem rad..
1,490 RSD 1,990 RSD
sa PDV-om:1,490 RSD
Model: DBASAO
Podržava dva mobilna telefona istovremeno (maksimalno memorišu 8 Bluetooth mobilnih telefona).  Sa Hi-Fi zvučnikom i mikrofonom visoke osetljivosti. Sa jednim magnetnom, može čvrsto držati klip. Sa engleskim, kineskim i španskim glasom indikacije. Ugrađena litijumska baterija.Pre..
1,390 RSD 1,800 RSD
sa PDV-om:1,390 RSD
Model: FMTBAO
Podržava razgovor preko Bluetooth konekcije sa telefonom, automatski se prekida muzika i ženski glas čita broj telefona pozivaoca. Povezivanje i puštanje muzike i primanje poziva preko telefona putem Bluetooth veze, Mp3 plejer sa USB fleške i mikro sD kartice. Punjač - Poseduje USB iz..
990 RSD 1,400 RSD
sa PDV-om:990 RSD
Prikaz 1 - 3 od 3 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti