Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Bluetooth handsfree

Bluetooth handsfree

Bluetooth handsfree je savremeni uređaj koji olakšava svakodnevne akcije dok ste u automobilu. Funkcije poput primanja poziva, razgovora, puštanja muzike, punjenja telefona možete lako obavljati bez korišćenja ruku uz bluetooth handsfree i to su samo neke od funkcija u zavisnosti od modela koji izaberete.

Prema potrebama možete se odlučiti za bluetooth handsfree čašu za auto koja ima više funkcija odjednom, Dual Bluetooth auto spikerfon ili FM transmiter Bluetooth punjač, svaki model je kvalitetan i dugotrajan.


Dual Bluetooth auto spikerfon Dual Bluetooth auto spikerfon
-23 %
Model: DBASAO
Podržava dva mobilna telefona istovremeno (maksimalno memorišu 8 Bluetooth mobilnih telefona).  Sa Hi-Fi zvučnikom i mikrofonom visoke osetljivosti. Sa jednim magnetnom, može čvrsto držati klip. Sa engleskim, kineskim i španskim glasom indikacije. Ugrađena litijumska baterija.Pre..
1,590 RSD 2,070 RSD
sa PDV-om:1,590 RSD
Čaša za auto - Bluetooth handsfree FM transmiter Čaša za auto - Bluetooth handsfree FM transmiter
Rasprodato -26 %
Model: CABAO
FM transmiter modulator MULTIFUNKCIONALNA čaša USB, AUX, MP3, Bluetooth. Jedinstven uređaj koji u sebi objedinjuje nekoliko uređaja koji su danas neophodni u svakom automobilu.1. ulaz za upaljač2. USB ulaz za punjenje3. USB ulaz u koji možete ukljuciti vašu Flash memoriju sa muzikom i putem rad..
1,699 RSD 2,289 RSD
sa PDV-om:1,699 RSD
FM transmiter Bluetooth/handsfree/punjač FM transmiter Bluetooth/handsfree/punjač
-26 %
Model: FMTBAO
Podržava razgovor preko Bluetooth konekcije sa telefonom, automatski se prekida muzika i ženski glas čita broj telefona pozivaoca. Povezivanje i puštanje muzike i primanje poziva preko telefona putem Bluetooth veze, Mp3 plejer sa USB fleške i mikro sD kartice. Punjač - Poseduje USB iz..
1,190 RSD 1,610 RSD
sa PDV-om:1,190 RSD
Prikaz 1 - 3 od 3 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti