Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Auto patosnice

Auto patosnice

Auto patosnice su univerzalne i pogodne za više vrsta automobila. Napravljene su od kvalitetne, izuzetno čvrste, prirodne i debele gume, bez mirisa. Auto patosnice odlikuju šiljci na donjem delu patosnica koji omogućavaju da patosnice ne klize i ne ugrožavaju bezbednost u vožnji.

Pogledajte našu ponudu univerzalnih i gumenih auto patosnica.


Gumena univerzalna patosnica
-16 %
Model: ap-1
Pogodne za vise vrsta automobila, lako ukrojiva. Napravljene od izuzetno čvrste i debele prirodne gume debljine 10 mm i ukupne težine od 6,5 kg. Patosnice su u mogućnosti da zadrže i do 2 litre vode što je mnogo više i od takozvanih patosnica  raznih kineskih proizvođaca koje se prodaju na..
2,290 RSD 2,740 RSD
sa PDV-om:2,290 RSD
Gumene univerzalne patosnice
-16 %
Model: ap-2
Univerzalne patosnice bez mirisa, napravljene od kvalitetne gume, domaća proizvodnja, odgovaraju za sve modele automobila.Šiljci na donjem delu patosnica omogućavaju da patosnice ne klize i tako ne ugrožavaju bezbednost u voznji. Napravljene od izuzetno čvrste i debele prirodne gume, debljine 1..
2,699 RSD 3,208 RSD
sa PDV-om:2,699 RSD
Univerzalne gumene patosnice
-10 %
Model: ap-3
Odgovaraju svakom modelu vozila, mogu se skratiti po potrebi kako bi se prilagodile svakom tipu automobila.Napravljene od kvalitetne gume i bez mirisa. Šiljci na donjem delu patosnica omogućavaju da patosnice ne klize i tako ne ugrožavaju bezbednost u vožnji. Napravljene od izuzetno čvrste..
3,199 RSD 3,553 RSD
sa PDV-om:3,199 RSD
Prikaz 1 - 3 od 3 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti