Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

LED panik lampe

LED panik lampe Cena Online

LED panik lampe osim što pružaju adekvatno osvetljenje one su i veoma korisne jer su idealno rešenje za osvetljenje prostorija u slučaju nestanka električne energije ili za prostorije u kojima Vam je potrebno svetlo, poput podruma, jer panik lampe rade i bez struje.

LED panik lampe odlikuje dugotrajnost, kvalitet, izuzetna izdržljivost i jednostavnost. Ovo su neophodni elementi svakog prostora, jer Vam obezbeđuju nesmetano funkcionisanje i udobnost prilikom nestanka struje.

LED panik lampe su specijalno dizajnirane za puteve evakuacije i/ili anti-panik osvetljenje. Fotometrijska optimizacija omogućava da se svetiljke postavljaju u velikim intervalima, tako da je potreban samo ograničen broj da bi se obezbedila usklađenost sa standardom. Svetiljke su opremljene specifičnom elektronikom za optimalno pokretanje (a samim tim i dug radni vek) lampe i nisku potrošnju energije.

Panik sijalica sa 7 LED dioda + daljinski
-39 %
Model: PSLDLR7
Na sijalici ima prekidač kojim se bira režim rada.Ima režim na 220V AC ili rad na ugrađeni akomulator od 1000mAh koji se automatski puni kad postoji napon na mreži nezavisno od toga da li je sijalica upaljena ili ugašena.   Ima automatsku kontrolu punjenja baterije.Ima standardno sijalično..
899 RSD 1,483 RSD
sa PDV-om:899 RSD
Prikaz 1 - 1 od 1 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti