Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Multimedija za auto

Multimedija za auto

Multimedija za auto danas je deo mnogih automobila. Napredak tehnologije omogućio je lako i povoljno instaliranje multimedijalnog sistema u sve automobile i mogućnost pristupa raznim mulitmedijalnim sadržajima.

U našoj ponudi multimedija za auto nudi najsavremenije uređaje visokog kvaliteta poput auto kamera, multimedija ekrana, GPS navigacije, radia i slično. Svi uređaji su višefunkcionalni, lako se instaliraju i pristupaju raznim sadržajima što će olakšati svakodnevne gradske vožnje kao i putovanja na daleke destinacije.

Brend: EV Model: 4190
Auto kamera 3 u 1 sa ultra-visokom definicijom ispunit će sva Vaša očekivanja idealne kamere. Auto kamera - kontrolna kamera napred i nazad sa 4-inčnim LCD ekranom neće blokirati Vaš vid, zgodan i siguran izbor, sve što radimo je da osiguramo Vašu sigurnost.Ovu kameru za vožnju karakterišu 3 kamere,..
6,120 RSD
sa PDV-om:6,120 RSD
Brend: EV Model: 2338
Sa najnovijin dizajnom operativnog sistema Android 5.0, ovaj proizvod pruža zaista puno mogućnosti. Prvo, u ovaj GPS uređaj možete staviti 3G SIM karticu i obezbedite mogućnost surfovanja internetom, a ujedno i WiFi Hotspot.Korišćenje je zaista lako jer je dizajn dashboard-a jedinstver i pruža puno ..
18,000 RSD
sa PDV-om:18,000 RSD
Model: MGPSAAO
Multimedia 7 inča za Auto sa Navigacijom, mapama i GPS antenom.Multitimedija sa GPS navigacijom Multimedia Auto radio Bluetooth MP5 Player 7'', sedam inča dijagonala.  Multimedia za auto ANDROID sa velikim mogućnostima.Multimedia je touch screen-ekran osetljiv na dodir.GPS-NAVIGACIJA ugrađ..
14,890 RSD 23,400 RSD
sa PDV-om:14,890 RSD
Model: RMPAO
Radio čita sve Mp3 formate i muziku možete slušati preko usb fleša ili preko sd MMC kartice ili ga povezati sa mp3 USB plejerom preko aux kabla.  Sa radiom dobijate i daljinski upravljač. Radio je snage 4x50w.Radio hvata stanice FM 87.5MHz-108MHzMogućnost povezivanja telefona sa autor..
1,960 RSD 2,600 RSD
sa PDV-om:1,960 RSD
Model: 1122
Kao jedan od veoma korisnih uređaja za Vaš automobil, ovaj retrovizor LCD kamera je zaista odlična iz više razloga. Dakle, ovaj retrovizor poseduje i prednju i zadnju kameru i time Vam omogućuje da imate odličnu preglednost uglova koje ne možete spaziti Vašim okom.Posebno se izdvaja odlika ove kamer..
3,600 RSD 4,099 RSD
sa PDV-om:3,600 RSD
Model: AM7GBTAO
Android 1din Multimedija 7in je najnovija medija na tržištu sa Android sistemom poseduje sve funkcije ali bukvalno sve. Multimedija ima ekran 7 inča koji po potrebi možete izvući napolje i preko touch screen-a koristiti sve njegove funkcije, a opet sa druge strane ako nemate potrebu možete osnovne f..
14,990 RSD 21,000 RSD
sa PDV-om:14,990 RSD
Prikaz 1 - 6 od 6 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti