Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Sijalice sa zvučnikom

Sijalice sa zvučnikom

Sijalice sa zvučnikom su moderne sijalice koje pored savršenog osvetljenja omogućavaju da uživate u omiljenoj muzici i sve to uz jednostavna podešavanja i dugotrajnost.

U našoj ponudi možete naći sijalice sa zvučnikom različitih oblika i funkcionalnosti.


LED disco kugla USB, bluetooth, zvučnik LED disco kugla USB, bluetooth, zvučnik
Hot -42 %
Model: LDKLR
Disko kugla sa ugrađenim zvučnikom za reprodukciju trekova sa USB ili SD memorijske kartice. Rotirajuća led disco kugla crvene, zelene i plave boje sa šest RGB LED dioda Elektromotor okreće kuglu u različitim modovima i pri tome se dobija efekat LightShow. Pogodna za diskoteke, dvoran..
2,190 RSD 3,783 RSD
sa PDV-om:2,190 RSD
LED disko kugla za žurke LED disko kugla za žurke
Proizvod meseca -50 %
Model: LDKZLR1
Dinamička projekcija od 9 boja: kombinacija više boja i dinamičke noćne projekcije pri različitim brzinama stvara opuštenu, romantičnu i šarenu atmosferu projekcije prostora, pokazujući Vam prelepu noć.Daljinski upravljač i muzička oprema: sa daljinskim upravljačem (ne uključujući baterije),..
3,690 RSD 7,348 RSD
sa PDV-om:3,690 RSD
LED sijalica sa bluetooth zvučnikom LED sijalica sa bluetooth zvučnikom
Super cena -67 %
Model: LSBLZLR
LED sijalica koja se može koristiti i kao bluetooth zvučniki RGB lampa. Funkcija bluetooth zvučnika, nakon povezivanja bluetooth-a, možete slušati svoju omiljenu muziku i istovremeno uključiti svetlo. Boju svetlosti možete menjati pomoću daljinskog upravljača. Jedinstven širokougaoni, sklopivi..
2,290 RSD 6,888 RSD
sa PDV-om:2,290 RSD
LED sijalica sa bluetooth zvučnikom LED sijalica sa bluetooth zvučnikom
Novo -61 %
Model: LSBTZVLR
1. Univerzalni E 27 interfejs, jednostavan za instalaciju i zamenu2. Može se daljinski kontrolisati, a boja svetlosti se može podesiti u bilo kom trenutku, svetlost je prirodna i meka, a nema stroboskopske i ne boli oči Uputstva:1. Ugradite sijalicu E27 u utičnicu u prostoriji, upotrebite daljin..
2,699 RSD 6,888 RSD
sa PDV-om:2,699 RSD
RGB bluetooth sijalica sa zvučnikom RGB bluetooth sijalica sa zvučnikom
-45 %
Model: RGBBZLR
RGB bluetooth sijalica sa zvučnikom je neverovatan i jedinstven dizajn 2u1, LED sijalica i pametan zvučnik.Grlo sijalice je E27, vrsta koju poseduje većina lampi, što je čini jednostavnom za upotrebu. Može se kontrolisati za slušanje muzike na mobilnom telefonu. Pogodno za spavaću sob..
999 RSD 1,828 RSD
sa PDV-om:999 RSD
Sijalica RGB bluetooth sa zvučnikom Sijalica RGB bluetooth sa zvučnikom
-43 %
Model: SRBZLR1
Kontrolu jačine sijalice RGB bluetooth sa zvučnikom vršite sa Vašeg telefona.Neverovatan i jedinstven dizajn 2 u 1. Ne samo da je LED sijalica, već i pametan zvučnik.Uz E27 lampa baza, to je jednostavan za instalaciju koju većina sijalice koriste.Jednostavan za upotrebu. Dug radn..
1,099 RSD 1,943 RSD
sa PDV-om:1,099 RSD
Prikaz 1 - 6 od 6 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti