Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Masažeri za telo

Masažeri za telo

Nakon napornog dana masažeri za telo su savršeni uređaji za opuštanje i masažu. Praktičnost i funkcionalnost ovih masažera savršeno može zameniti skupe masaže i uštedeti novac.

Masažeri za telo u našoj pundi se mogu naći u obliku pištolja, jastuka, ručnog masažera, a možete uzeti i multifunkcionalni masažer za telo.


Model: MOJNL
Masažer u obliku jastuka za auto, kuću, kancelariju. Jastuk masažer je odličan za opuštanje kako kod kuće tako i u kolima. Odlično za masažu vrata i donjeg dela leđa - i odlično deluje na bolne noge!Možete masirati vrat, leđa, stomak, butine, ruke, noge.Materijal: PU koža i mreža.Funkcija ..
1,890 RSD 2,300 RSD
sa PDV-om:1,890 RSD
Multifunkcionalni masažer za telo Multifunkcionalni masažer za telo
Kvalitet -41 %
Model: MMTLIN
Multifunkcionalni masažer za teloprilikom masaže opušta mišiće, ubrzava cirkulaciju, smanjuje napetost i bol i pruža Vam optimalnu udobnost. Četiri masažne kugle Vam omogaćavaju dubinsku masažu. Može se masirati vrat, ramena, leđa, ruke, noge, stopala, ruke, stomak. Pomaze otklanjanju..
3,990 RSD 6,790 RSD
sa PDV-om:3,990 RSD
Pištolj za masažu Pištolj za masažu
Kvalitet -39 %
Model: MSNIL1
Pištolj Masažer se koristi za ublažavanje ukočenosti i bolova u mišićima, pospešuje cirkulaciju krvi i limfe, ubrzavanje oporavka povreda nakon vežbanja i sporta. Poboljšanje opšteg zdravlja mekih tkiva tela i sprečavanje upale. Masažer je opremljen sa četiri razlićita oblika masažnih glava k..
3,490 RSD 5,690 RSD
sa PDV-om:3,490 RSD
Model: PSTLN
Pištolj za masažu tela je dobro osmišljen, praćen naučnim istraživanjima, ovaj vibracioni, snažni pištolj je sve što Vam je potrebno za brži oporavak, smanjenje umora i lečenje svih delova tela.Idealan je izbor da pomognete sebi, profesionalnim sportistima, ljubiteljima fitnesa ili povređenim l..
3,490 RSD 5,690 RSD
sa PDV-om:3,490 RSD
Model: MRTLN
Relax & Tone ručni masažer omogućava da tretirate celo telo i dobijete kompletan trening.Izuzetno jednostavan za upotrebu: samo ga prinesite površini tela koju želite da dovedete u formu i on će jednostavno protresti taj deo tela pomažući Vam da se oslobodite masnih naslaga i celulita.Ublaž..
1,590 RSD 2,000 RSD
sa PDV-om:1,590 RSD
Prikaz 1 - 5 od 5 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti