Vlasnici kuća sada imaju na raspolaganju veći izbor alarmnih proizvoda nego ikada ranije. I ne samo to, sistemi bežičnih kamera za kućnu bezbednost su bolji nego što su ikada bili u prošlosti.

Nije bilo tako davno kada su kamere za kućni nadzor bile preskupe za većinu vlasnika kuća. Štaviše, tehnologija u prošlosti nije bila tako sjajna. Imali ste kamere koje su snimale zrnast video niskog kvaliteta i potrebu za snimačima za snimanje svih snimaka.

Sada se sve promenilo. Zahvaljujući napretku u komunikacijama i naprednoj najnovijoj bežičnoj tehnologiji, sada možete da instalirate bežične kamere koje snimaju u HD 1080p video, a umesto snimanja videa na traku, snimak se može digitalno sačuvati na DVR-u ili otpremiti preko interneta u skladište u oblaku usluga.

Pošto su nadzorne kamere bolje i pristupačnije nego ikad, pravo je vreme da poboljšate svoje nadzorne kamere pomoću CCTV sistema.

Da li ste ikada brinuli o tome šta se dešavalo dok ste bili odsutni od kuće? Sa kućnim CCTV sistemom povezanim na Vaš pametni alarmni panel, nećete morati da brinete jer ćete moći da nadgledate kamere sa bilo kog mesta.

Moderni „uradi sam“ pametni kućni sistemi se povezuju na internet kako bi omogućili daljinsko praćenje sa pametnog telefona, tableta ili računara. Ako ikada poželite da znate šta se dešava u Vašoj kući, možete da otvorite aplikaciju i počnete da gledate prenos uživo sa svojih kamera.

Sa modernim kućnim alarmnim sistemima, kamere se mogu uravnotežiti u mrežu pametnih uređaja u Vašem domu sa raznim funkcijama koje mogu biti dobre za Vašu udobnost i sigurnost. Sa jakim svetlima, pametnim bravama i pametnim kamerama, imate širi spektar opcija alarmnih usluga koje će Vaš život učiniti jednostavnijim, a Vaš dom bezbednijim.

Kada je reč o alarmnim sistemima, dve najefikasnije mere su alarmni sistem i nadzorne kamere. Sa sistemom pametne kuće koji podržava oba, dobijate vrhunsku zaštitu u kući.


WiFi kamere uMagacin