Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

LED profili

LED profili Aluminijumski profil za LED trake

LED profili se koriste za dekorativnu LED rasvetu i uređenje enterijera. To je laka i čvrsta aluminijumska konstrukcija.

Profili su malih dimenzija tako da se mogu lako uklapati u sve delove enterijera. LED profili su veoma pogodni i jednostavni za ugradnju.

Da biste maksimalno iskoristili svoje LED trake, biće Vam potrebni LED profili. Ovi profili, dostupni u kompletnim kompletima po meri ili kao pojedinačni kanali i difuzori, savršeno odgovaraju našim LED trakama. Ovi zamršeno dizajnirani profili mogu se iseći po Vašim merama i dostupni su sa širokim spektrom funkcija koje odgovaraju svakom domaćinstvu i upotpunjuju svaki dizajn enterijera. LED profili, ugaone i kružne opcije osiguravaju da su Vaše LED trake u potpunosti zaštićene i osvetljavaju Vaš prostor tačno onako kako ste zamislili.


Aluminijum LED profil ugradni 2m Aluminijum LED profil ugradni 2m
-42 %
Model: ALPULR
Profil je malih dimenzija i ima mogućnost da se lako uklopi u sve delove enterijera.Montaža: Difuzor se stavlja na KLIK u profil ili uvlačenjem sa jedne strane.Montira se duplo lepljivom trakom ili lepkom, a za šuplji zid se koristi KDU opruga.Završetak: Plastične završne kapice...
1,390 RSD 2,404 RSD
sa PDV-om:1,390 RSD
Prikaz 1 - 1 od 1 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti