Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Bežične LED lampe

Bežične LED lampe

Bežične LED lampe su savršeni uređaju za osvetljenje svih vrsta prostora. Odlikuju ih dobre performanse, dug životni vek, štedljivost i fino osvetljenje koje se prilagođava potrebama prostora u koji ih stavljate.

Možete da se odlučite za sijalice na baterije ili bežične LED lampe na baterije, a oba uređaja služe i za hitne slučajeve ukoliko nestane struja ili bilo gde Vam je potrebno svetlo jer rade i bez struje.  

Pogledajte veliki asortiman i izaberite bežične LED lampe savršene za Vas.


LED Svetleće ruže 2 kom LED Svetleće ruže 2 kom
-20 %
Model: LSR2K
Lampa ruža za dekoraciju bašte: Latice ove lampe su izuzetno dizajnirane, imitiraju cveće, a cela lampa je napravljen od visokokvalitetnih materijala kako bi se obezbedio dobar osećaj. Oni će se automatski uključiti noću, donoseći briljantne boje u Vašu baštu, terasu itd.Sa vodootpornom struktu..
2,290 RSD 2,875 RSD
sa PDV-om:2,290 RSD
Sijalica na baterije
Super cena -47 %
Model: SBLR1
Na sijalici ima prekidač kojim se bira rezim rada. Ima rezim na 220V AC ili rad na ugrađeni akomulator od 1000mAh koji se automatski puni kad postoji napon na mreži nezavisno od toga da li je sijalica upaljena ili ugašena.    Ima automatsku kontrolu punjenja baterije  Ima standa..
790 RSD 1,483 RSD
sa PDV-om:790 RSD
Bežične LED lampe na baterije Bežične LED lampe na baterije
Super cena -66 %
Model: BLLBLD
Bežične LED lampe rade na baterije i možete ih montirati bilo gde jednostavnim lepljenjem. Lampe se aktiviraju dodirom ili pomoću daljinskog upravljača. Nema potrebe za dodatnim kablovima ili bušenjem površina. Svaka lampa ima ugrađenih pet LED dioda koje daju jaču svetlost od običnih sijali..
1,390 RSD 4,129 RSD
sa PDV-om:1,390 RSD
Prikaz 1 - 3 od 3 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti