Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Lampe za glavu

Lampe za glavu

Lampe za glavu su odlični uređaji za sve ljubitelje prirode, za pecanje, kampovanje, majstore i slično. Držači za glavu su napravljeni od veoma kvalitetnih materijala i ne smetaju čak i kada se lampa nosi satima.

Lampe za glavu su idealne za noćnu šetnju, noćni lov, ribolov, popravke automobila, vožnju biciklom i slično. Takođe, vrlo su praktične za osvetljenje u bilo kojim situacijama jer Vam ruke ostaju slobodne za sve radnje.


COB lampa za glavu COB lampa za glavu
-45 %
Model: CLLGLR
COB LED lampa za glavu težine samo 34g, jednostavna za nošenje. COB emiter može da obezbedi jako čisto osvetljenje. Tri različita osvetljenja režima: jaka, slaba, blic. Sijalica: COB svetlaPogodna za, planinare, ribare, majstore, elektromehaničare itd..
999 RSD 1,828 RSD
sa PDV-om:999 RSD
Glavna lampa sa zumom od pet izvora svetlosti Glavna lampa sa zumom od pet izvora svetlosti
Brza isporuka -60 %
Model: GLZLR
Glavna lampa sa zumom od pet izvora svetlosti je odlična lampa za sve ljubitelje prirode pecanje, kampovanje, majstore i slično. Držači za glavu su urađeni od veoma kvalitetnih materijala, tako da ne smetaju čak i kada se lampa nosi satima.Ovo je najjači model koji možete trenutno nać..
2,090 RSD 5,163 RSD
sa PDV-om:2,090 RSD
LED lampa sa trakom za glavu
-42 %
Model: LLTGLR
Lampa koristi dve punjive Litijum-jonske baterije od 3.7V kapaciteta 4200mAh (pravih 300mAh) koje dolaze u kompletu.Baterijska lampa je bazirana na Cree Q5 LED Diodi čiji je radni vek deklarisan na 100 000 sati.VodootpornaOtporna na udarceNema zumiranja (baca svetlost u tačku)Sama dioda je mali potr..
1,390 RSD 2,403 RSD
sa PDV-om:1,390 RSD
Prikaz 1 - 3 od 3 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti