Dobra slika: Nema smisla stavljati kameru u svoj dom ako je snimak zrnast ili mutan. Potražite barem punu rezoluciju visoke definicije (HD) (koja se takođe naziva 1080p ili senzor od 2 megapiksela) i mogućnost preno sa uživo na pametni telefon ili računar.

Snimanje/upozorenja aktivirano pokretom: Unutrašnje kamere se mogu podesiti da snimaju neprekidno ili kada detektuju pokret. U oba slučaja, trebalo bi da pošalju upozorenje ako otkriju kretanje tako da ste svesni bilo kakvog potencijalnog problema.

Pristupačno skladište: Kamera može da snima na lokalnu memoriju kao što je mikro SD kartica. Uverite se da možete lako da pristupite snimku da biste videli događaje u realnom vremenu ili nakon toga.

Širokougaoni objektiv ili mogućnost pomeranja: Kamera za zatvorene prostore sa širokougaonim objektivom omogućava Vam da vidite više od svog doma sa samo jednim uređajem. Alternativno, kamera sa mogućnošću pomeranja i nagiba postiže sličan rezultat.

Dvosmerni razgovor: Ugrađeni mikrofon i zvučnik Vam omogućavaju da razgovarate sa nekim u svom domu. Ovo je korisno za plašenje provalnika bez suočavanja sa njim ili za razgovor sa svojim detetom kada se vrati kući iz škole.


Kamere i video nadzor