Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Kamere za računar

Kamere za računar

Kamere za računar ili drugim rečima kamere za teško dostupna mesta. Ove kamere omogućavaju vidljivost nepristupačnih i teško dostupnih mesta poput odvodne cevi, motora automobila, ventilacijske cevi i slično.

Pomoću kamere za računar možete videte nemoguće, jednostavne su za korišćenje I fleksibilne. Takođe kamere za računar se povezuju i na mobilne telefone što dodatno proširuje njene funkcionalnosti.


Model: ANKKVN
Jednostavno istraži nepristupačna ili teško vidljiva područja kao što su odvodne cevi, motori automobila, ventilacijske cevi itd., Proširi vidokrug i pogledaj nemoguće, sa endoskopom možeš pogledati većinu teško vidljivih područja.Vodootporna IP67 kamera je takođe koristan alat kada morate pronaći s..
1,499 RSD 2,699 RSD
sa PDV-om:1,499 RSD
Model: EKTKVN10
Endoskop kamera za telefon i kompjuter 10m - HD Kamera u crevu za majstore ili mehaničare i ostale potrebe.Dužina kabla: 10 metara , debljina kućišta kamere 7mm. Debljina kabla oko 4mm.Povežite ovu endoskopsku kameru sa OTG funkcijom sa svojim telefonom i zavirite na teško dostupna mesta. Savrš..
1,990 RSD 3,390 RSD
sa PDV-om:1,990 RSD
Model: EKTKVN5
Endoskop kamera za telefon i kompjuter 5m - HD Kamera u crevu za majstore ili mehaničare, i ostale potrebe.Dužina kabla: 5 metara , debljina kućišta kamere 7mm. Debljina kabla oko 4mm.Vodootporna Endoskop kamera za Android telefone i PC računare– Kamera može da snima video uz zvuk, na kameri se..
1,490 RSD 2,590 RSD
sa PDV-om:1,490 RSD
Prikaz 1 - 3 od 3 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti