Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Lazne kamere Prodaja

Lazne kamere Prodaja

Prodaja lažne kamere danas je mnogo veća nego ranije. One su veoma korisne i mnogo jeftinije od pravih.

Osim što su korisne i jeftinije, lake su za instalaciju, jednostavne za montiranje i mogu biti postavljene bilo gde, zato prodaja lažne kamere svakodnevno raste.

Prodaja online olakšaće da dođete do savršene lažne kamere uz nekoliko klikova.

Lažna kamera Lažna kamera
Brza isporuka -65 %
Model: LDKVN
Upečatljivo realna, dizajnira na po ugledu na Dome kamere, ova lažna kamera će zavarati bilo koga. Prvo, ova kamera je pristupačna i gotovo svako je može kupiti. Drugo, specijalno je dizajnirana i na prvi pogled liči na realnu kameru.Sa lakoćom je možete namontirati apsolutno gde god želite i to ..
1,090 RSD 3,093 RSD
sa PDV-om:1,090 RSD
Lažna kamera IR CCD Lažna kamera IR CCD
-41 %
Model: LKVRVN
Lažna kamera IR CCD izgleda 100% kao prava kamera. Imaju LED diodu koja treperi.Vrlo korisna, mnogo je jeftinija od prave. Laka za instaliranje, nisu potrebni kablovi, može biti postavljena svugde.Radi na baterije 2 AA 1.5V - Baterije NE DOLAZE UZ KAMERU !Aktivaciona LED lampicaZa unutrašn..
990 RSD 1,690 RSD
sa PDV-om:990 RSD
Lažna kamera SOLARNA za video nadzor Lažna kamera SOLARNA za video nadzor
Hot -68 %
Model: LKSVNVN
Lažna kamera SOLARNA za video nadzor + REFLEKTOR + SENZOR POKRETA Izgleda kao prava kamera za video nadzor.   Pored toga ima i reflektor COB jačine 20W, koji se pali samo noću kada ima pokreta tj. ima senzor pokreta. SOLARNO NAPAJANJE u potpunosti se napaja solarno, preko dana puni..
1,199 RSD 3,783 RSD
sa PDV-om:1,199 RSD
SOLARNA lažna kamera SOLARNA lažna kamera
Super cena -64 %
Model: LSKVN1
Lažna SOLARNA kamera za video nadzor sa dodatkom led dioda, senzorom pokreta.U paketu se nalazi i daljinski upravljač za kontrolu rada LED svetla.Realističan izgled kamere.Integrisane litijumske punjive baterije pune se preko solarne ploče.IP65 zaštita sa mogućnošću montaže i u spoljašnjim uslovi..
1,099 RSD 3,093 RSD
sa PDV-om:1,099 RSD
Lažna SOLARNA kamera
Brza isporuka -66 %
Model: LSKVN
Lažna kamera solarna 60w sa senzorom pokreta. Jednostavno uključivanje i isključivanje. U toku detekcije trepćuće LED diode plavo crveno svetle. Prilikom ulaska u vidokrug kamere pale se 2x30w reflektori...
2,090 RSD 6,198 RSD
sa PDV-om:2,090 RSD
Prikaz 1 - 5 od 5 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti