Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Klubska rasveta

DJ Klubska rasveta

Klubska rasveta spada u modernu LED rasvetu, koja pored kvaliteta i dugoročnosti obezbeđuje najsavremenije efekte osvetljenja koji od svakog prostora prave urbani disko prostor.

Možete se odlučiti za rotirajuće glave većih i manjih dimenzija, RGB led disko sijalice, magične kugle, zvezdano nebo i još mnogo drugih modela.

Pogodne su za klubove, barove kao i sve ostale prostore za koje ih uzimate. Klubska rasveta savršeno pravi disko atmosferu na svakom mestu.

Rasveta za diskoteke i klub

Klubska rasveta je osnovni element u stvaranju atmosfere koja može privući ljude. Korišćenje klubske rasvete ​​pomaže da Vaš klub bude jednostavno cool. Ljudi vole svetla bilo koje vrste. Dobra klubska rasveta pomaže da se plesni podijum pretvori iz običnog u nesvakidašnji.

Jedna od najuzbudljivijih oblasti komercijalnog osvetljenja je razvoj sistema osvetljenja za noćne klubove.

Za razliku od kancelarijskog osvetljenja, koje je dizajnirano da bude svetlo, čisto i da ima određeni nivo doslednosti, kada gledate osvetljenje u noćnim klubovima, nije čudno zašto budžeti za osvetljenje mogu biti dosta veliki. Osvetljenje i nameštaj su dva najvažnija elementa dizajna u gotovom izgledu svakog noćnog kluba, ali je akcentno osvetljenje koje prati standardnu pozorišnu rasvetu po kojoj su noćni klubovi poznati.

Korišćenje klupskog osvetljenja, klubskih lasera ​​i klubskih ozvučenja za stvaranje zabavne i vizuelno upečatljive atmosfere je suštinski zadatak na listi obaveza svakog vlasnika kluba koji želi da njegov klub bude uspešan.

Model: LRGBWUPLR
LED RGB + W ugradni panel 3+3W radi preko običnog prekidača. LED panel nije pogodan za prigušivanje i elektronske prekidače ili prekidače sa signalnom sijalicom.Potrošnja elek. energije:6 Kwh /1000hEnergetska efikasnost: A+Ugao rasipanja svetlosti: 120ºStepen elektricne zaštitite: II klasaŽivot..
790 RSD 1,390 RSD
sa PDV-om:790 RSD
Model: LRGBPLR18
LED rasveta je pogodana za reklame, DJ-eve, noćne klubove, kafiće, diskoteke, pub-ove, barove, kuće, itd.  Moguće podešavanje više režima promena osvetljenja, promene boja, podešavanje brzine, kao i rad u skladu sa muzikom.     LED rasveta pogodna, kako za ugos..
2,390 RSD 5,990 RSD
sa PDV-om:2,390 RSD
Model: LRGBPLR54
Životni vek: 60000-100000 časova. Funkcija: DMKS512, zvucni aktivni, AUTO, master-slave. Kanali: 7CHs kombinacija opciono. Materijal: inženjerska plastična masa, lagana, trajna. Funkcija: dvostruke ručke, mogu biti samonosive, mogu se kačiti. Široka upotreba: za klubove, Dj, Show, kućne žurke, ..
4,990 RSD 12,490 RSD
sa PDV-om:4,990 RSD
Model: LRGBRGLR
LED RGB Roto glava LED RGB rotirajuća glava 100W 16 dioda sa neograničenom pan rotacijom.Roto glava opremljena sa 16 led diode od po 3w, za raznobojne RGBW miksove boja.Uređaj se pokreće preko DMX-a .Takođe, poseduje auto run programe, strob i dimer funkciju, kontrolu zvukom itd.Sve opcije mogu..
16,390 RSD 27,890 RSD
sa PDV-om:16,390 RSD
Model: LRGBMLR
LED RGB Roto glava mini 30W.Takođe, poseduje auto run programe, strob i dimer funkciju, kontrolu zvukom itd.Kućište je izrađeno od PVC i aluminijumske legure.Ugradeni program: standardni glas, pulsni blic, šetnja, podešavanje osetljivosti...
12,990 RSD 22,090 RSD
sa PDV-om:12,990 RSD
Model: LSRGBZLR
LED RGB disko sijalica sa daljinskim upravljačem 8W.Aktivna na zvuk komande preko daljinskog, moze se uključiti, isključiti, podesiti mod.Kači se na obično sijalično grlo tako da je montaža jednostavna.Mogućnost: kao obična sijalica bele boje, mogućnost jačeg i slabijeg modamože se uključiti i ..
1,290 RSD 1,550 RSD
sa PDV-om:1,290 RSD
Model: LZNLR
Ako ne živite u predgrađu ili negde daleko od velikog grada gde je nebo čisto i zvezde sijaju, možete instalirati svetlarnik u Vašem plafonu iznad kreveta. Preporučujemo svima koji žele posebno, prijatno, pojedinačno, sopstveno i romantično osvetljen ambijent. Lako se montira na..
7,390 RSD 12,590 RSD
sa PDV-om:7,390 RSD
MP3 magična kugla + USB + bluetooth + daljinski upravljač MP3 magična kugla + USB + bluetooth + daljinski upravljač
Hot Super cena -41 %
Model: MKUBDLR
U samom uređaju se nalazi i elektromotor koji pokreće ploču na kojoj se nalaze sest led diode (crvena, plava i zelena) i tako stvara efekat LightShow-a.Na uređaju se nalaze i nosači tako da se može pričvrstiti na bilo koju površinu.   Led kristal magična plivajuća lopta je nova vrsta proiz..
1,990 RSD 3,390 RSD
sa PDV-om:1,990 RSD
Model: RGBLZNLR
Samo ih priključite, osvetlite svoj dom sa hiljadama laserske svetlosti. Omogućava Vam da prikažete hiljade zelenih zvezda, crvenih zvezda ili zelenih i crvenih zvezda. Samo jednan laser može da pokrije do 3.000 kvadratnih metara. Zvezdano nebo laseri su odlični za žurke, u zatvorenom i na otvoreno..
2,590 RSD 4,490 RSD
sa PDV-om:2,590 RSD
Model: LRGLRLR120
Režimi rada: Samostalni, Master / Slave, Auto, Sound ActiveUlaz: 3-pinski KSLR muškiIzlaz: 3-pinska KSLR ženskaLED kontrolna tabla sa 4 tastera..
26,590 RSD 45,290 RSD
sa PDV-om:26,590 RSD
Model: RGBLSLR16
RGB LED sijalica (16 boja) + daljinski koja dolazi sa daljinskim upravljačem, može promijeniti 16 boja.Upotreba LED tehnologije za osvetljenje obezbeđuje vrlo malu potrošnju energije.Lakoća za korišćenja: Gde god je potrebno, bez instalacije, automatsko uključi / isključi...
990 RSD 1,690 RSD
sa PDV-om:990 RSD
RGB sijalica sa daljinskim upravljačem GU10 3W RGB sijalica sa daljinskim upravljačem GU10 3W
Novo -43 %
Model: RGBSDULR
RGB sijalica sa daljinskim upravljačem GU10 3W  je svetlosni izvor visokih performansi. Promena boje 16. Daljinski upravaljač do 8 metara daljine.Ukoliko Vam je potrebno kvalitetno ambijentalno osvetljenje onda je ova RGB sijalica prava stvar. Ona je specijalno dizajnirana kako b..
790 RSD 1,390 RSD
sa PDV-om:790 RSD
Prikaz 1 - 12 od 15 (2 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti