Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Pametni satovi Cena

Pametni satovi Cena

Pre samo nekoliko godina, slučaj pametnih satova nije bio jasan. Verovatno ste već odlučili da je vreme za nadogradnju sa standardnog časovnika na pametni sat. Možda želite da manje posežete za telefonom tokom dana, ili možda želite da ostanete povezani na diskretniji način. Lista razloga zašto možda želite pametni sat je duga, kao i lista faktora koje ćete želeti da razmotrite pre nego što odlučite koji ćete kupiti.

Kompatibilnost

Apple satovi rade samo sa iPhone uređajima, dok Vear OS uređaji dobro rade i sa iOS-om i Android-om. Pametni satovi proizvođača Samsung, Garmin, Fitbit i drugi takođe su kompatibilni sa Androidom i iOS-om, ali ćete morati da instalirate prateću aplikaciju.

OS pametnog sata će takođe diktirati vrstu i broj aplikacija na satu kojima ćete imati pristup.

Cena

Najbolji pametni satovi uglavnom koštaju više u poređenju sa jeftinim pametnim satovima, koji koštaju , ali ovi skuplji uređaji imaju napredne funkcije za fitnes, muziku i komunikaciju. Oni takođe često uključuju pogodnosti kao što su ugrađeni GPS, skladište muzike i NFC, što budžetski jeftiniji uređaji uglavnom nemaju.

Neke kompanije prave specijalizovane satove za fitnes: oni lako mogu da koštaju dosta, a mi bismo ih preporučili samo ozbiljnim sportistima. Luksuzni pametni satovi brendova takođe mogu dostići visoke cene.

Trajanje baterije

Trajanje baterije zavisi od modela i proizvođača sata. Možete očekivati dva puna dana od Apple satova i većine Vear OS uređaja. Satovi koji koriste Snapdragon Vear 3100 procesor podržavaju produžene režime baterije koji obećavaju do pet dana punjenja - ako ste voljni da isključite većinu funkcija osim, prikazivanja vremena. Snapdragon-ovi Vear 4100 i 4100+ procesori sledeće generacije su najavljeni 2020. godine, ali ih do sada koristi samo nekoliko uređaja – od kojih neki još nisu dostupni. Drugi modeli mogu da traju pet do sedam dana, ali obično imaju manje funkcija i ekrane nižeg kvaliteta. U međuvremenu, neki satovi za fitnes mogu da traju nedeljama sa jednim punjenjem.


Pametan sat GT08 Pametan sat GT08
Hot -60 %
Model: PSGT08TIO
Smart watch GT08 - telefon na ruci. Pored povezivanja sa telefonom ima svoje mesto za SIM i SD karticu kao i svoju kameru tako da može da radi i samostalno kao telefon za pozive, poruke i internet.  Aplikacije: štoperica, pedometar, kalkulator, vibracija, bluetooth, alarm, chrome, m..
1,799 RSD 4,473 RSD
sa PDV-om:1,799 RSD
Pametan sat K50 Pametan sat K50
-67 %
Model: PSK50TIO
K50 je još jedan novi pametni sat iz 2021. Koji može pratiti sportske aktivnosti i upravljati zdravstvenim statusom po niskoj ceni. To je pametni sat koji podržava Bluetooth koji ima kružni dizajn sa IPS ekranom od 1,28 inča i opremljen sa nekoliko funkcija, uključujući monitor otkucaja srca, monit..
4,590 RSD 13,799 RSD
sa PDV-om:4,590 RSD
Pametan sat T8 Pametan sat T8
-67 %
Model: PST8TIO
Sat ima slot za svoju SIM karticu, i može da radi kao telefon bez Bluetooth konekcije sa telefonom. Ovaj sat mozete da koristite za razgovore, za slanja poruka kao i sa bilo kojim drugim telefonom. Takođe poseduje ulaz za MicroSD karticu (maksimalno podrzana je 32GB ) Elegantni dizajn smart sata,..
2,290 RSD 6,888 RSD
sa PDV-om:2,290 RSD
Pametan sat Y1 Pametan sat Y1
-60 %
Model: PSY1TIO
Smart watch koji radi kao mobilni telefon samostalno bez povezivanja sa drugim telefonom, a može i da se poveže preko bluetooth sa Vašim telefonom.Sat ima svoju punjivu bateriju i uz njega dolazi USB kabal isti kao za telefone za punjenje.Sat ima slot za svoju SIM karticu, i može da radi kao telefon..
2,290 RSD 5,738 RSD
sa PDV-om:2,290 RSD
Pametni sat K60 Pametni sat K60
Hot -50 %
Model: PSK60TIO
Otprema sliku sa pozadine ekranaMonitor otkucaja srcaMonitor krvnog pritiskaMonitor kiseonika u krviMonitor spavanjaViše sportskih režimaPedometarPodsetnik za poziv ili porukuAutomatsko osvetljenje ekranaTip upozorenja: Štoperica sa vibracijamaOstale funkcije: Budilnik, Daljinski upravljač kamereJez..
4,590 RSD 9,188 RSD
sa PDV-om:4,590 RSD
Prikaz 1 - 5 od 5 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti