Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Monitor za video nadzor

Monitor za video nadzor

Postoje tri tipa monitora sigurnosnih kamera na osnovu načina na koji se koriste. Prvi je monitor za podešavanje. Ovaj monitor se koristi samo kada je sistem prvi put instaliran ili kada se naprave buduće promene na sistemu. Može doći u različitim stilovima i veličinama.

Koristite ovaj monitor da ciljate kamere, izaberete podešavanja na DVR-u i proverite veze. Kada se sistem podesi ili se promene izvrše, monitor se obično isključuje sa sistema.

Drugi tip monitora sigurnosnih kamera naziva se „spot monitor“. Spot monitor je obično monitor koji je povezan samo sa jednom kamerom. Omogućava korisniku da posebno nadgleda puno radno vreme onu oblast sigurnosnog sistema koju određena kamera pokriva. Monitor se može nalaziti u neposrednoj blizini kamere koju nadgleda ili može biti lociran na drugoj lokaciji, šta god je najprikladnije za korisnika.

Ako se spot monitor koristi na „kablovskom“ sistemu, pored DVR-a mora postojati i poseban kabl do spot monitora. Ovo se obično postiže dodavanjem razdelnika kablu u nekom trenutku da bi se stvorio izvor za spot monitor, a drugi za DVR ulaz.

Treći tip monitora sigurnosnih kamera je sistemski ili glavni monitor. Ovaj monitor je uglavnom povezan sa DVR-om pomoću jednog ili više kablova i prikazuje informacije na ekranu o kamerama i DVR-u. Obično je ovaj monitor veći od spot monitora, tako da može da prihvati istovremeno prikazivanje svih ili grupa kamera u sistemu u isto vreme.

Monitor 10.1 inča Monitor 10.1 inča
-41 %
Model: MNTIO10
Kompatibilan sa sigurnosnim sistemom, monitorom vozila, backup sistemom, pogodan je za igranje, računar i tako dalje. 2-kanalni video ulazi: Automatski prebacite na rezervnu sliku kamere; I vratite se na DVD / VCD video kada ste završili. Lako se montira i pakuje: postolje je savršeno i omogućava Va..
11,490 RSD 19,538 RSD
sa PDV-om:11,490 RSD
Monitor 7 inča Monitor 7 inča
Kvalitet -42 %
Model: MNTIO7
Monitor 7 inča  je odličan izbor za Vaš auto/kamion/kombi/kombajn ili traktor. Monitor za auto kamere, kamere za video nadzor, multimedijalne plejere i sl.Dva video ulaza (činč konektori). Postolje, držač (plastični okvir) i daljinski za monitor u paketu. Napajanje za monitor u p..
5,699 RSD 9,763 RSD
sa PDV-om:5,699 RSD
Prikaz 1 - 2 od 2 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti