Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Lazne kamere sa senzorom pokreta

Lažne kamere sa senzorom pokreta

Lažne kamere sa senzorom pokreta dolaze u različitim oblicima i veličinama, napravljeni su da izgledaju kao prava sigurnosna kamera. Za razliku od prave sigurnosne kamere sa funkcionalnim sistemom za nadzor, one rade na nefunkcionalnom sistemu za nadzor preko baterija. Obično imaju trepćuće crveno svetlo, njihovu najistaknutiju osobinu.

Lažna kamera Lažna kamera
Brza isporuka -65 %
Model: LDKVN
Upečatljivo realna, dizajnira na po ugledu na Dome kamere, ova lažna kamera će zavarati bilo koga. Prvo, ova kamera je pristupačna i gotovo svako je može kupiti. Drugo, specijalno je dizajnirana i na prvi pogled liči na realnu kameru.Sa lakoćom je možete namontirati apsolutno gde god želite i to ..
1,090 RSD 3,093 RSD
sa PDV-om:1,090 RSD
Lažna kamera IR CCD Lažna kamera IR CCD
-41 %
Model: LKVRVN
Lažna kamera IR CCD izgleda 100% kao prava kamera. Imaju LED diodu koja treperi.Vrlo korisna, mnogo je jeftinija od prave. Laka za instaliranje, nisu potrebni kablovi, može biti postavljena svugde.Radi na baterije 2 AA 1.5V - Baterije NE DOLAZE UZ KAMERU !Aktivaciona LED lampicaZa unutrašn..
990 RSD 1,690 RSD
sa PDV-om:990 RSD
Lažna kamera SOLARNA za video nadzor Lažna kamera SOLARNA za video nadzor
Hot -68 %
Model: LKSVNVN
Lažna kamera SOLARNA za video nadzor + REFLEKTOR + SENZOR POKRETA Izgleda kao prava kamera za video nadzor.   Pored toga ima i reflektor COB jačine 20W, koji se pali samo noću kada ima pokreta tj. ima senzor pokreta. SOLARNO NAPAJANJE u potpunosti se napaja solarno, preko dana puni..
1,199 RSD 3,783 RSD
sa PDV-om:1,199 RSD
Lažna SOLARNA kamera
Brza isporuka -66 %
Model: LSKVN
Lažna kamera solarna 60w sa senzorom pokreta. Jednostavno uključivanje i isključivanje. U toku detekcije trepćuće LED diode plavo crveno svetle. Prilikom ulaska u vidokrug kamere pale se 2x30w reflektori...
2,090 RSD 6,198 RSD
sa PDV-om:2,090 RSD
Prikaz 1 - 4 od 4 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti