Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Špijunska oprema

Špijunska oprema

Danas, špijunska oprema je sve popularnija. Špijunske kamere se koriste za razne namene i svrhe.

Špijunska oprema treba da bude dugotrajna, neprimetna i jednostavna za upotrebu. Zato u našoj ponudi možete videti veliki izbor najsavremenije špijunske opreme izuzetnog kvaliteta poput prisluškivača, mini kamera, detektora i slično.

Prisluškivač preko SIM kartice GSM N9 Prisluškivač preko SIM kartice GSM N9
Novo -42 %
Model: PGSMTIO9
Prisluškivač preko SIM kartice GSM N9 100% ORIGINAL! Prisluškivač GSM N9 funkcioniše tako da postavite SIM karticu, napunite ga punjačem koji dobijete uz njega, sakrijete ga na mesto ili prostoriju koje želite da osluškujete, pozovete broj sa kartice koju ste postavili u uređaj. Prili..
3,790 RSD 6,490 RSD
sa PDV-om:3,790 RSD
Model: IPKKA2
WiFi aplikacija skrivene kamere Kompatibilnost sa skrivenom kamerom: Samo 2.4G ruter WiFi kompatibilan (NE podržava 5G). Aplikacija radi na iPhone/ iPad i Android pametnom telefonu/tabletu. U međuvremenu, špijunska kamera podrazumevano nastavlja sa snimanjem petlje na SD kartici ako WiFi rutera ..
3,890 RSD 9,190 RSD
sa PDV-om:3,890 RSD
Toki Voki Toki Voki
Proizvod meseca -23 %
Model: TOVOP
U pakovanju se nalaze dva uređaja. Možete upariti vise komada da rade zajedno. Memorisani PMR kanali, što znači da se mogu na njih povezati i druge radio stanice i PMR toki voki 22 kanala za besplatan razgovor  HANDS FREE opcija za komunikaciju tako da Vam ruke budu slobodne.   Radi..
1,990 RSD 2,590 RSD
sa PDV-om:1,990 RSD
Model: DKSP1
Oslobodite se kamera i bubica koje se mogu naći u stanu, kancelariji, velikim prostorijama, automobilima, a one mogu biti i u zidovima, slikama, torbama...Detektor kamera, prisluskivaca i ostalih Spy uređaja. Mali ručni detektor bubica, skrivenih kamera i GSM-a, za otkrivanje wireless signala sa bež..
2,590 RSD 4,490 RSD
sa PDV-om:2,590 RSD
Prikaz 1 - 4 od 4 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti