Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Špijunska oprema

Špijunska oprema

Danas, špijunska oprema je sve popularnija. Špijunske kamere se koriste za razne namene i svrhe.

Špijunska oprema treba da bude dugotrajna, neprimetna i jednostavna za upotrebu. Zato u našoj ponudi možete videti veliki izbor najsavremenije špijunske opreme izuzetnog kvaliteta poput prisluškivača, mini kamera, detektora i slično.

Detektor kamere Detektor kamere
-42 %
Model: DKSP1
Oslobodite se kamera i bubica koje se mogu naći u stanu, kancelariji, velikim prostorijama, automobilima, a one mogu biti i u zidovima, slikama, torbama...Detektor kamera, prisluskivaca i ostalih Spy uređaja. Mali ručni detektor bubica, skrivenih kamera i GSM-a, za otkrivanje wireless signala sa bež..
2,990 RSD 5,163 RSD
sa PDV-om:2,990 RSD
Prisluškivač preko SIM kartice GSM N9 Prisluškivač preko SIM kartice GSM N9
Novo -41 %
Model: PGSMTIO9
Prisluškivač preko SIM kartice GSM N9 100% ORIGINAL! Prisluškivač GSM N9 funkcioniše tako da postavite SIM karticu, napunite ga punjačem koji dobijete uz njega, sakrijete ga na mesto ili prostoriju koje želite da osluškujete, pozovete broj sa kartice koju ste postavili u uređaj. Prili..
4,390 RSD 7,463 RSD
sa PDV-om:4,390 RSD
Špijunska SPY mini IP kamera Špijunska SPY mini IP kamera
-58 %
Model: IPKKA2
WiFi aplikacija skrivene kamere Kompatibilnost sa skrivenom kamerom: Samo 2.4G ruter WiFi kompatibilan (NE podržava 5G). Aplikacija radi na iPhone/ iPad i Android pametnom telefonu/tabletu. U međuvremenu, špijunska kamera podrazumevano nastavlja sa snimanjem petlje na SD kartici ako WiFi rutera ..
4,490 RSD 10,568 RSD
sa PDV-om:4,490 RSD
Toki Voki Toki Voki
Proizvod meseca -23 %
Model: TOVOP
U pakovanju se nalaze dva uređaja. Možete upariti vise komada da rade zajedno. Memorisani PMR kanali, što znači da se mogu na njih povezati i druge radio stanice i PMR toki voki 22 kanala za besplatan razgovor  HANDS FREE opcija za komunikaciju tako da Vam ruke budu slobodne.   Radi..
2,290 RSD 2,978 RSD
sa PDV-om:2,290 RSD
Prikaz 1 - 4 od 4 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti