Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Ruteri

Ruteri

Ruteri ili mrežni usmerivači su računarski uređaji koji služe za međusobno povezivanje računarskih mreža i neizostavni su deo svakog doma, prostora, lokala, firme i slično.

Kod nas možete izabrati rutere koji pojačavaju signal kada je WiFi signal slab i koji povećavaju razdaljinu sa koje može da se prima dobar signal. Ovo je idealno rešenje za kuće, dvorišta i velike prostorije. Takođe postoje i bežični ruteri koji rade kao klasičan ruter ili repetitor i pogodni su za prenosive uređaje, laptop, računar, tablet i telefon.

Wireless WiFi ruter pojačivač signala Wireless WiFi ruter pojačivač signala
-41 %
Model: WFRPSMO
Wireless WiFi ruter pojačivač signala pojačava slab WiFi signal i povećava razdaljinu sa koje možete da primite dobar signal. Idealno za kuće, dvorišta i velike prostorije. U ovom modu moguće je povezivanje i jednog računara preko kabla (žično).WIFI repeater – ruter, hvata i pojačava signal i p..
2,290 RSD 3,898 RSD
sa PDV-om:2,290 RSD
Bezični ruter Bezični ruter
Hot -67 %
Model: BRMO
Bežični ruter za Vaš modem, imajte internet bežični za sve Vaše prenosive uređaje, laptop, računar, tablet i telefon. Radi kao klasičan ruter i kao repetitor – širi postojeću wireless mrežu pod istim nazivom i istom lozinkom samo širi domet mreže. Takođe omogućava pojačavanje WIFI signala u p..
2,290 RSD 6,889 RSD
sa PDV-om:2,290 RSD
Prikaz 1 - 2 od 2 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti