Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

LED diode

LED diode

LED diode, odnosno svetleće diode su veoma koristan deo LED rasvete koji poboljšava osvetljenje i vidljivost.

LED dnevna dekorativna svetla poboljšavaju vidljivost automobila za vreme dnevne vožnje i tako povećava bezbednost automobolia na putu. Možete da izaberete komplet sa više ili manje dioda. LED diode imaju dug životni vek i veoma su lake za instalaciju.

LED diode Prodaja

Svetlost nije uvek ista, možete birati kako će da izgleda u Vašem domu.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u razvoju proizvoda, uspeli smo da podignemo kvalitet svetla sa naših LED dioda na nove nivoe. Preciznost nam je važna. Proizvodne serije imaju izuzetno konstantnu svetlu boju tako da garantuju ujednačen i kristalno čist izgled boje. Pored visoke efikasnosti i uravnotežene distribucije svetlosti, nudimo Vam impresivnu robusnost u poslednjoj generaciji naših proizvoda – a rezultat toga dug život će Vam uštedeti troškove održavanja i popravke. U poređenju sa konvencionalnim izvorima svetlosti, LED diode daju značajan doprinos energetskoj efikasnosti.

LED dnevna dekorativna svetla 2 x 6 diode
-43 %
Model: LDDSDLR26
LED dnevna dekorativna svetla 2 x 6 diode - Dnevna svetla za auteLED dnevna dekorativna svetla služe za poboljšavanja vidljivosti automobila za vreme vožnje po dnevnom svetlu, posebno u oblačnim, kišovitim i maglovitim uslovima, samim time povećava i bezbednost na putu. LED dnevna svetla za aut..
1,099 RSD 1,943 RSD
sa PDV-om:1,099 RSD
LED dnevna dekorativna svetla 2x8 diode LED dnevna dekorativna svetla 2x8 diode
-11 %
Model: LDRSAO
LED dnevna dekorativna svetla služe za poboljšavanja vidljivosti automobila za vreme vožnje po dnevnom svetlu, posebno u oblačnim, kišovitim i maglovitim uslovima, samim time povećava i bezbednost na putu. LED dnevna svetla za automobile imaju malu potrošnju energije i mnogo duži radni vek od s..
1,490 RSD 1,667 RSD
sa PDV-om:1,490 RSD
Prikaz 1 - 2 od 2 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti