Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Pametni satovi

Pametni satovi Cena

Pametni satovi su mali kompjuteri na ruci. Programi i aplikacije koje pametni satovi podržavaju pomažu u svakodnevnim aktivnostima poput posla, putovanja, sporta i ostalih razonoda. Bluetooth ugrađen u satove omogućava povezivanje sa pametnim telefonom, tako da pametni satovi mogu pristupiti svim aplikacijama na mobilnom telefonu.

Možete pogledati razne modele iz naše ponude, bilo da želite sportsku ili elegantniju varijantu, kvalitet i funkcionalnost je jednaka. Neki pametni satovi imaju mogućnost ubacivanja sim kartice tako da sat možete koristiti bez bluetooth-a kao telefon.

Najbolji pametni satovi Prodaja

Pametni satovi brzo postaju popularniji i uobičajeni u domenu dnevne opreme. Ovi pametni uređaji polako zamenjuju tradicionalne analogne satove za većinu onih koji nose satove zbog njihove široke upotrebe i funkcionalnosti. S obzirom da je pojava pametnih satova još uvek relativno nedavno, mnogi se pitaju da li bi jedan od ovih satova koristio njihovoj svakodnevnoj rutini. Pametni satovi dolaze u velikom rasponu dizajna i boja različitih brendova, a svaki model je opremljen sopstvenim skupom funkcija i upotreba. Raznolikost i prilagođavanje pametnih satova omogućava im da se prilagode potrebama svakog pojedinca.

Pametan sat GT08 Pametan sat GT08
Hot -60 %
Model: PSGT08TIO
Smart watch GT08 - telefon na ruci. Pored povezivanja sa telefonom ima svoje mesto za SIM i SD karticu kao i svoju kameru tako da može da radi i samostalno kao telefon za pozive, poruke i internet.  Aplikacije: štoperica, pedometar, kalkulator, vibracija, bluetooth, alarm, chrome, m..
1,799 RSD 4,473 RSD
sa PDV-om:1,799 RSD
Pametan sat K50 Pametan sat K50
-67 %
Model: PSK50TIO
K50 je još jedan novi pametni sat iz 2021. Koji može pratiti sportske aktivnosti i upravljati zdravstvenim statusom po niskoj ceni. To je pametni sat koji podržava Bluetooth koji ima kružni dizajn sa IPS ekranom od 1,28 inča i opremljen sa nekoliko funkcija, uključujući monitor otkucaja srca, monit..
4,590 RSD 13,799 RSD
sa PDV-om:4,590 RSD
Pametan sat T8 Pametan sat T8
-67 %
Model: PST8TIO
Sat ima slot za svoju SIM karticu, i može da radi kao telefon bez Bluetooth konekcije sa telefonom. Ovaj sat mozete da koristite za razgovore, za slanja poruka kao i sa bilo kojim drugim telefonom. Takođe poseduje ulaz za MicroSD karticu (maksimalno podrzana je 32GB ) Elegantni dizajn smart sata,..
2,290 RSD 6,888 RSD
sa PDV-om:2,290 RSD
Pametan sat Y1 Pametan sat Y1
-60 %
Model: PSY1TIO
Smart watch koji radi kao mobilni telefon samostalno bez povezivanja sa drugim telefonom, a može i da se poveže preko bluetooth sa Vašim telefonom.Sat ima svoju punjivu bateriju i uz njega dolazi USB kabal isti kao za telefone za punjenje.Sat ima slot za svoju SIM karticu, i može da radi kao telefon..
2,290 RSD 5,738 RSD
sa PDV-om:2,290 RSD
Pametni sat K60 Pametni sat K60
Hot -50 %
Model: PSK60TIO
Otprema sliku sa pozadine ekranaMonitor otkucaja srcaMonitor krvnog pritiskaMonitor kiseonika u krviMonitor spavanjaViše sportskih režimaPedometarPodsetnik za poziv ili porukuAutomatsko osvetljenje ekranaTip upozorenja: Štoperica sa vibracijamaOstale funkcije: Budilnik, Daljinski upravljač kamereJez..
4,590 RSD 9,188 RSD
sa PDV-om:4,590 RSD
Prikaz 1 - 5 od 5 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti