Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

LED sijalice sa zvučnikom

LED sijalice sa zvucnikom

LED sijalice su izuzetni uređaju koji pružaju fino osvetljenje, zahtevanu udobnost i pogodne su za sve vrste prostorija.

Za sve ljubitelje muzike, LED sijalice sa zvučnikom su idealne jer istovremeno pružaju fantastično osvetljenje i muziku koju volite. Jednostavnim pokretanjem na daljinskom upravljaču možete uključivati, isključivati i podešavati svetlo i puštati Vašu omiljenu muziku u bilo kom trenutku.

LED sijalica pretvara bilo koju utičnicu u Bluetooth zvučnik. Uživajte u muzici bežično sa bilo kog mesta gde želite. Sa drajverom od 3V, ove LED sijalice sa zvučnikom mogu ispuniti svaku prostoriju bogatim zvukom.

LED sijalice sa zvučnikom su modernog dizajna, savršenog kvaliteta i veoma su jednostavne za upotrebu.


LED disko kugla za žurke LED disko kugla za žurke
Proizvod meseca -50 %
Model: LDKZLR1
Dinamička projekcija od 9 boja: kombinacija više boja i dinamičke noćne projekcije pri različitim brzinama stvara opuštenu, romantičnu i šarenu atmosferu projekcije prostora, pokazujući Vam prelepu noć.Daljinski upravljač i muzička oprema: sa daljinskim upravljačem (ne uključujući baterije),..
3,690 RSD 7,348 RSD
sa PDV-om:3,690 RSD
LED sijalica sa bluetooth zvučnikom LED sijalica sa bluetooth zvučnikom
Super cena -67 %
Model: LSBLZLR
LED sijalica koja se može koristiti i kao bluetooth zvučniki RGB lampa. Funkcija bluetooth zvučnika, nakon povezivanja bluetooth-a, možete slušati svoju omiljenu muziku i istovremeno uključiti svetlo. Boju svetlosti možete menjati pomoću daljinskog upravljača. Jedinstven širokougaoni, sklopivi..
2,290 RSD 6,888 RSD
sa PDV-om:2,290 RSD
LED sijalica sa bluetooth zvučnikom LED sijalica sa bluetooth zvučnikom
Novo -61 %
Model: LSBTZVLR
1. Univerzalni E 27 interfejs, jednostavan za instalaciju i zamenu2. Može se daljinski kontrolisati, a boja svetlosti se može podesiti u bilo kom trenutku, svetlost je prirodna i meka, a nema stroboskopske i ne boli oči Uputstva:1. Ugradite sijalicu E27 u utičnicu u prostoriji, upotrebite daljin..
2,699 RSD 6,888 RSD
sa PDV-om:2,699 RSD
RGB bluetooth sijalica sa zvučnikom RGB bluetooth sijalica sa zvučnikom
-45 %
Model: RGBBZLR
RGB bluetooth sijalica sa zvučnikom je neverovatan i jedinstven dizajn 2u1, LED sijalica i pametan zvučnik.Grlo sijalice je E27, vrsta koju poseduje većina lampi, što je čini jednostavnom za upotrebu. Može se kontrolisati za slušanje muzike na mobilnom telefonu. Pogodno za spavaću sob..
999 RSD 1,828 RSD
sa PDV-om:999 RSD
Sijalica RGB bluetooth sa zvučnikom Sijalica RGB bluetooth sa zvučnikom
-43 %
Model: SRBZLR1
Kontrolu jačine sijalice RGB bluetooth sa zvučnikom vršite sa Vašeg telefona.Neverovatan i jedinstven dizajn 2 u 1. Ne samo da je LED sijalica, već i pametan zvučnik.Uz E27 lampa baza, to je jednostavan za instalaciju koju većina sijalice koriste.Jednostavan za upotrebu. Dug radn..
1,099 RSD 1,943 RSD
sa PDV-om:1,099 RSD
Prikaz 1 - 5 od 5 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti