Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

LED disko kugle

LED disko kugle Prodaja

LED disko kugle pružaju zanimljive vizuelne efekte na zidovima i prave disko atmosferu u svakom prostoru. Pogodne su za barove, klubove, igraonice ali i kućnu varijantu.

Možete birati između više modela po veoma povoljnim cenama. Sve disko kugle sadrže bluetooth, USB i daljinski upravljač što dodatno olakšava upotrebu led disko kugle.

Disko kugle i laseri Najbolja cena

Disko kugla je jednostavan i relativno jeftin način za stvaranje svetlosnih efekata za zabavu. Sa samo 2 reflektora i jednostavnom kuglom od stiropora prekrivenom ogledalima, možete kreirati raznobojna, okretna svetla koja ispunjavaju celu prostoriju.

Dodavanje svetlosnih efekata za zabavu ne može biti lakše zahvaljujući ovoj prenosivoj LED disko kugli. Može se napajati na baterije ili iz dostupnog USB izvora napajanja.

Šareni svetlosni snopovi projektuju se kroz kupolu, a motori rotiraju svetlost oko 360°. Stalak takođe uključuje držač za usisnu čašu iznutra koji se može pričvrstiti na prozor i ima muzički režim. Takođe postoji mogućnost napajanja od 12 VDC za trajna podešavanja.

LED disco kugla USB, bluetooth, zvučnik LED disco kugla USB, bluetooth, zvučnik
Hot -42 %
Model: LDKLR
Disko kugla sa ugrađenim zvučnikom za reprodukciju trekova sa USB ili SD memorijske kartice. Rotirajuća led disco kugla crvene, zelene i plave boje sa šest RGB LED dioda Elektromotor okreće kuglu u različitim modovima i pri tome se dobija efekat LightShow. Pogodna za diskoteke, dvoran..
2,190 RSD 3,783 RSD
sa PDV-om:2,190 RSD
MP3 magična kugla + USB + bluetooth + daljinski upravljač MP3 magična kugla + USB + bluetooth + daljinski upravljač
Hot Super cena -41 %
Model: MKUBDLR
U samom uređaju se nalazi i elektromotor koji pokreće ploču na kojoj se nalaze sest led diode (crvena, plava i zelena) i tako stvara efekat LightShow-a.Na uređaju se nalaze i nosači tako da se može pričvrstiti na bilo koju površinu.   Led kristal magična plivajuća lopta je nova vrsta proiz..
2,290 RSD 3,898 RSD
sa PDV-om:2,290 RSD
LED disko kugla za žurke LED disko kugla za žurke
Proizvod meseca -50 %
Model: LDKZLR1
Dinamička projekcija od 9 boja: kombinacija više boja i dinamičke noćne projekcije pri različitim brzinama stvara opuštenu, romantičnu i šarenu atmosferu projekcije prostora, pokazujući Vam prelepu noć.Daljinski upravljač i muzička oprema: sa daljinskim upravljačem (ne uključujući baterije),..
3,690 RSD 7,348 RSD
sa PDV-om:3,690 RSD
Prikaz 1 - 3 od 3 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti