Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Monitori

Monitori

Monitori besprekornog kvaliteta i višefunkcionalni. Najsavremenija tehnologija omogućava više funkcija bilo da monitore uzimate za video nadzor, multimedijalne plejere, računare, automobile, kombije ili jednostavno želite da ih koristite kao televizor kod kuće ili na putovanju.

Lako se montiraju i pakuju, pogodni su za postavljanje i gledanje iz više uglova, prenosivi su i jednostavni.Monitor 10.1 inča Monitor 10.1 inča
-41 %
Model: MNTIO10
Kompatibilan sa sigurnosnim sistemom, monitorom vozila, backup sistemom, pogodan je za igranje, računar i tako dalje. 2-kanalni video ulazi: Automatski prebacite na rezervnu sliku kamere; I vratite se na DVD / VCD video kada ste završili. Lako se montira i pakuje: postolje je savršeno i omogućava Va..
11,490 RSD 19,538 RSD
sa PDV-om:11,490 RSD
Monitor 7 inča Monitor 7 inča
Kvalitet -42 %
Model: MNTIO7
Monitor 7 inča  je odličan izbor za Vaš auto/kamion/kombi/kombajn ili traktor. Monitor za auto kamere, kamere za video nadzor, multimedijalne plejere i sl.Dva video ulaza (činč konektori). Postolje, držač (plastični okvir) i daljinski za monitor u paketu. Napajanje za monitor u p..
5,699 RSD 9,763 RSD
sa PDV-om:5,699 RSD
Prikaz 1 - 2 od 2 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti