Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Sijalice sa daljinskim

Sijalice sa daljinskim

Sijalice sa daljinskim su praktični setovi koji Vam omogućavaju kontrolu jačine svetlosti kao i biranje osvetljenja preko daljinskog upravljača. LED sijalice sa daljinskim štede do 80% više energije u poređenju sa običnim sijalicama.

U našoj ponudi možete naći različite LED RGB sijalice sa daljinskim, ali i magičnu disko kuglu takođe sa daljinskim upravljačem.


RGB sijalica sa daljinskim upravljačem GU10 3W RGB sijalica sa daljinskim upravljačem GU10 3W
Novo -43 %
Model: RGBSDULR
RGB sijalica sa daljinskim upravljačem GU10 3W  je svetlosni izvor visokih performansi. Promena boje 16. Daljinski upravaljač do 8 metara daljine.Ukoliko Vam je potrebno kvalitetno ambijentalno osvetljenje onda je ova RGB sijalica prava stvar. Ona je specijalno dizajnirana kako b..
790 RSD 1,390 RSD
sa PDV-om:790 RSD
MP3 magična kugla + USB + bluetooth + daljinski upravljač MP3 magična kugla + USB + bluetooth + daljinski upravljač
Hot Super cena -41 %
Model: MKUBDLR
U samom uređaju se nalazi i elektromotor koji pokreće ploču na kojoj se nalaze sest led diode (crvena, plava i zelena) i tako stvara efekat LightShow-a.Na uređaju se nalaze i nosači tako da se može pričvrstiti na bilo koju površinu.   Led kristal magična plivajuća lopta je nova vrsta proiz..
1,990 RSD 3,390 RSD
sa PDV-om:1,990 RSD
Model: LSE27RDLR
Sijalica je u boji, a boja i jačina svetlosti se mogu podešavati daljinskim upravljačem, ili ostaviti da sijalica sama menja boje po svom automatskom ciklusu.      Životni vek preko 25000 satiBez UV i IC zračenjaUšteda do 90% energijeNeosetljive na udar i vibracijeNe sadrže štetne..
799 RSD 1,690 RSD
sa PDV-om:799 RSD
Model: RGBLSLR16
RGB LED sijalica (16 boja) + daljinski koja dolazi sa daljinskim upravljačem, može promijeniti 16 boja.Upotreba LED tehnologije za osvetljenje obezbeđuje vrlo malu potrošnju energije.Lakoća za korišćenja: Gde god je potrebno, bez instalacije, automatsko uključi / isključi...
990 RSD 1,690 RSD
sa PDV-om:990 RSD
Prikaz 1 - 4 od 4 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti