Glavni meni
Vaša korpa
Hvala Vam za sve ove godine. Zajedno smo jači | uMagacin 2022

Kamere RSS Feed

20 Jun WiFI kamera za kućnu bezbednost
umagacin 0 620
Vlasnici kuća sada imaju na raspolaganju veći izbor alarmnih proizvoda nego ikada ranije. I ne samo to, sistemi bežičnih kamera za kućnu bezbednost su bolji nego što su ikada bili u prošlosti.Nije bilo tako davno kada su kamere za kućni nadzor bile preskupe za većinu vlasnika kuća. Štaviše, tehnologija u prošlosti nije bila tako sjajna. Imali..
25 May Kako funkcioniše Špijunska IP kamera?
umagacin 0 556
Možda ste primetili da špijunske kamere postaju sve relevantnije u našem svakodnevnom životu. Videćete ih ispred svog omiljenog pozorišta, na ulazu u svoju poslovnu zgradu i pored ulaznih vrata kuće Vašeg komšije. Možda ste čak instalirali nekoliko sigurnosnih kamera unutar i izvan svog doma.Ako ranije niste koristili sigurnosne kamere, mogli bis..
20 Apr Najvažnije karakteristike unutrašnje sigurnosne kamere
umagacin 0 516
Dobra slika: Nema smisla stavljati kameru u svoj dom ako je snimak zrnast ili mutan. Potražite barem punu rezoluciju visoke definicije (HD) (koja se takođe naziva 1080p ili senzor od 2 megapiksela) i mogućnost preno sa uživo na pametni telefon ili računar. Snimanje/upozorenja aktivirano pokretom: Unutrašnje kamere se mogu podesiti da snimaju nepre..
15 Apr Fiksne sigurnosne kamere
umagacin 0 454
Sigurnosne kamere dolaze u niz u oblika, veličina i funkcionalnosti koje im omogućavaju da rade u različitim situacijama i postavkama. Kamere za nadzor se mogu podeliti u niz kategorija uključujući kretanje, veličinu  i oblik, funkcije i kućište.Imajte na umu da se sigurnosne kamere mogu organizovati u više kategorija i mogu uključivati različit..
30 Mar Da li treba da nabavite spoljne sigurnosne kamere?
umagacin 0 605
Spoljna sigurnosna kamera pruža bezbrižnost, posebno noću. Oni snimaju snimke potencijalnog provalnika pre nego što on ili ona uđe u Vaš dom i mogu Vas odmah upozoriti na pametnom telefonu. Ovo Vam daje priliku da pozovete vlasti i/ili koristite ugrađenu sirenu ili dvosmerni zvuk da biste uplašili osobu. Kada čujete buku napolju, možete da pokrene..
23 Mar Vrste kućnih sigurnosnih kamera
umagacin 0 613
Postoje dve glavne kategorije kamera za kućnu bezbednost: unutrašnje i spoljašnje. Unutar ovih kategorija nalazi se nekoliko potkategorija sigurnosnih kamera, uključujući žičane i bežične, na baterije i na izmenične struje, i kamere sa reflektorima i kamere za zvono na vratima. Primarna razlika između unutrašnjih i spoljašnjih kamera je u tome št..
28 Jan Lažne kamere i njihova uloga
umagacin 2 623
Da li su sigurnosne kamere uspele da učine živote ljudi sigurnijim? Ako jeste, da li su „lažne“ kamere vredne novca? Ovo su pitanja koja bi se vlasnici kuća mogli zapitati kada razmišljaju o „lažnim“ kamerama, lažnim alternativama stvarnim sigurnosnim kamerama dizajniranim da odvrate potencijalne provalnike. Njihova upotreba je zasnovana na ide..
Prikaz 1 - 7 od 7 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i slične savremene tehnologije kako bismo Vaše iskustvo korišćenja web sajta učinili boljim.
Politika privatnosti