Blagim nežnim pokretom možete stilizovati frizuru i usmeriti pramen u željenom pravcu. Može se koristiti za sve tipove i dužine kose.
Kompaktna i jednostavna za upotrebu
Sigurni smo da ćete biti oduševljeni već nakon prve upotrebe! LCD display pokazuje temperaturu četke koju možete podešavati u opsegu od 80°C do 230°C a četka će se sama ugasiti nakon 60 minuta upotrebe.Maksimalna temperatura koju postiže je 230°C.

= 180°C ili manje se preporučuje za suvu i farbanu kosu;
= 210°C se preporučuje za prirodnu kosu;
= 230°C se preporučuje za gustu i talasastu kosu.
četka za ispravljanje i peglanje kose dostiže temperaturu od 180°C za jedan minut. Jedinstvena 3D struktura četke obezbeđuje 3 puta veću dodirnu površinu za ispravljanje kose nego kod običnih pegli za kosu i omogućava brzo ispravljanje većih pramenova kose odjednom, a sa Tourmaline-keramikom jako brzo dostiže i održava visoku temperaturu tokom upotrebe.Dok ispravlja kosu Tourmaline-keramika emituje negativne jone koji hidriraju i neguju kosu, čineći da kosa bude svilenkasto meka i glatka.
Posebno je pogodna za oštećenu kosu jer zahvaljujući Tourmaline-keramičkim zupcima i pri najvišim temperaturama ne oštećuje i ne isušuje kosu, a uz pomoć ulja za kosu može efikasno da poboljša izgled suve i neposlušne kose sklone kovrdžanju.
Ne oštećuje kosu
3D Tourmaline-keramika emituje jone koji hidriraju i neguju kosu

Napiši kritiku

Obaveštenje: HTML nije preveden!
    Lože           Dobro

Četka za ispravljanje kose Simply Straight

  • Kod proizvoda: Cetka za ispravljanje kose Simply Straight
  • Dostupnost: U zalihama
  • 1,000.00rsd


Oznake: lepota i nega, elektricne cetke za kosu